Moda za parove

Glamurozni i divlji outfiti za crveni tepih: Nicolas Cage i supruga u svjetlucavom i zebrastom

Holivudski glumac, koji glumi grofa Drakulu u ovoj horor komediji, na promociju filma došao je u prilično "darkerskom" izdanju.

Oni su par koji zna ostaviti dojam. Nicolas Cage (59) i njegova peta supruga Riko Shibata (29) napravili su odvažni modni statement na premijeri njegova najnovijeg filma "Renfield" u New Yorku. Holivudski glumac, koji glumi grofa Drakulu u ovoj horor komediji, na promociju filma došao je u prilično "darkerskom" izdanju. Svjetlucavi crni sako elegantno je zakopčao jednim gumbom preko crne košulje, a show su ukrale njegove satenske hlače s uzorkom zebre. Nicolas je sve začinio ulaštenim cipelama na špic.

image

Nicholas Cage i Riko Shibata

JENNIFER MITCHELL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Njegova supruga ipak je bila u crnom od glave do pete, ali zebrasti uzorak krasio je gornji dio njene dugačke haljine. Šare od baršuna i glitera imitirale su na prozirnom tilu zebrine pruge. Gornji dio haljine je trendovski asimetričan, tako da je jedno rame imala golo, a drugo kao i ruku - pokriveno. Donji dio haljine od elegantnog je svilenog satena te seže do poda, a poseban je detalj baršunasti pojas na spoju dva dijela haljine. U rukama je imala crnu torbicu od krokodilske kože te jednostavnu srebrnu ogrlicu. Mlada majka, koja je svoje prvo dijete rodila u rujnu, odabrala je jednostavnu frizuru ravnih linija, kojom dominiraju šiške, a od makeupa odabrala je jarko crveni ruž.

image

Par je u braku od 2021.

LEV RADIN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Cage i Shibata vjenčali su se 2021., nakon dvije godine hodanja. Upoznali su se 2019. na snimanju filma "Prisoners of the Ghostland" u Japanu. Dok je ovom slavnom glumcu to peti brak, njoj je prvi. Nakon što se vjenčao s prethodne četiri supruge Patriciom Arquette, Lisom Marie Presley, Alice Kim i Erikom Koike, Nicolas nije izgubio vjeru u ljubav i tu instituciju. Kazao je da vjeruje kako je Shibata konačno ona prava.

Linker
13. travanj 2024 19:44