Pukla ljubav

Glumac Jeremy Allen White i njegova supruga Addison Timlin razvode se nakon tri godine braka

Razlog razvoda poznatog glumca i njegove supruge zasad nije poznat.

Jeremy Allen White, američki glumac najpoznatiji po dugogodišnjoj ulozi Philipa u dramskoj seriji "Showtime Shameless" i njegova supruga Addison Timlin, također glumica, razvode se nakon tri godine braka. Upoznali su se 2008. kao tinejdžeri na snimanju serije "Afterschool", a vjenčali se 2019. godine te imaju dvije kćeri.

Prateći njihove objave na Instagramu, u siječnju je još sve bilo u redu kada je Jeremy osvojio Zlatni globus i u govoru istaknuo koliko jako voli svoju suprugu, a i ona je njega pohvalila u objavi na društvenim mrežama. Ipak, nekoliko mjeseci kasnije, Addison je podnijela zahtjev za razvod braka, a šutnju o cijeloj situaciji prekinula je njezina objava na kojoj je ispod fotografije njihovih zajedničkih kćeri napisala koliko je suroditeljstvo teško.

Glumica je u Instagram postu povodom Majčinog dana istaknula kako je suroditeljstvo teže nego što je zamišljala, prepuno nepredvidivih izazova i poprilično iscrpljujuće. Također, javlja se i usamljenost, odnosno ponekad lijepe trenutke koje doživite sa svojom djecom – jednostavno nemate s kim podijeliti. Ipak, glumica govori da oni čarobni momenti ipak „spase” stvar jer djeca se izražavaju na vrlo autentičan način, a bezuvjetna ljubav koju majka osjeća – najbolji je osjećaj na svijetu.

„Samoća mi je dala više snage i empatije, ali i više suza nego išta drugo u mom životu. Stoga, hvala svima koji su mi pomogli ovih posljednjih devet mjeseci - svim majkama koje su pokupile moje dijete iz škole u hitnom slučaju, susjedima, prijateljima, obitelji... koji su tu za mene.” zaključuje glumica

Linker
19. travanj 2024 14:36