ADELA LOCONTE/SHUTTERSTOCK
Treća sreća

Glumac najpoznatiji po ulozi u filmu "Ljubav i praznici" zaručio se za 29 godina mlađu djevojku

Rufus Sewell odlučio je braku pružiti još jednu šansu i u Rimu zaručiti mladu 27-godišnju djevojku Vivian Benitez.

Rufus Sewell odlučio je braku pružiti još jednu šansu i u Rimu zaručiti mladu 27-godišnju djevojku Vivian Benitez.

Glumac Rufus Sewell, najpoznatiji po ulogama u seriji "The Diplomat", filmovima "Ljubav i praznici" i "Turist" zaručio se za trideset godina mlađu djevojku Vivian Benitez. Američka 27-godišnja glumica pohvalila se njihovom zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama, a vidi se i prekrasan dijamantni prsten koji joj je Rufus poklonio.

"Dok nas smrt (ili njegovo hodanje u cipelama po kupaonskim tepisima) ne rastavi", napisala je u opisu objave, a čini se da je glumicu, koja je najpoznatija po ulogama u filmu "Arsenal" i seriji "Zločinački umovi" zaprosio na romantičnom putovanju u Rimu. I to samo dan prije njezina rođendana.

Ne zna se točan datum kada je par započeo romantičnu vezu no nagađa se kako su zajedno još od 2019. godine, ali su svoju ljubav držali u strogoj tajnosti i rijetko su se zajedno pojavljivali na društvenim događanjima. Ipak zajedno su došli na premijeru Netflixove serije "Diplomat" u svibnju ove godine.

image

Rufus Sewell i Vivian Benitez na premijeri filma "Ostarjeli"

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

Britanskom 56-godišnjem glumcu ovo će biti treći brak. Prva žena mu je bila dugogodišnja djevojka, australska novinarka Yasmin Abdallah, vjenčali su se 1999., a razveli godinu nakon, 2000. godine. S drugom suprugom, producenticom i scenaristicom Amy Gardner stao je pred oltar 2004. godina, ali nažalost sreća dugo nije potrajala i par se razveo 2006. godine. Roditelji su 21-godišnjeg sina Williama Douglasa Sewella, a osim sina, britanski 53-godišnji glumac također ima desetogodišnju kćerkicu Lolu iz romantične veze s autoricom Ami Komai.

Linker
28. travanj 2024 00:47