Novo svjedočenje

Glumac otkrio: ‘Kad sam imao devet godina, Bill Murray me primio za noge i bacio u smeće‘

Sve je više istupa o njegovoj teškoj naravi prema svima, a na udaru se našao i komičar Seth Green kad je imao samo devet godina.

Otkako se Bill Murray našao u nezgodnoj situaciji da mora pojasniti nedopustivo ponašanje prema kolegama, od nasrtaja na mladu suradnicu na setu filma Being Mortal do pokušaja odvlačenja oskarovke Geene Davis u krevet, iako mu je rekla da ne želi spavati s njim, gomilaju se svjedočanstva o njegovoj teškoj naravi.

Ranije ovog tjedna američki komičar Rob Schneider otkrio je u emisiji Jim Norton & Sam Roberts Show da Bill Murray "strastveno mrzi komičare Chrisa Farleyja i Adama Sandlera”, premda mu ništa nisu napravili. A sada se oglasio i glumac Seth Green.

Ispričao je kako mu je Bill Murray umalo ogadio posao zabavljača na samom početku karijere, kada mu je bilo tek devet godina. Kao nadareni klinac sa smislom za humor, dobio je mali angažman u kultnoj emisiji "Saturday Night Live". Na set ga je dovela mama, a on je sjeo na prvo slobodno mjesto čekajući svoj red za nastup. Zvijezda te emisije bio je Bill Murray, piše Fox News.

image

Setha Greena zvijezda je napala kad je imao samo devet godina.

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Vidio me je kako sjedim i obrušio se na mene jer sam mu zauzeo mjesto. Nalazio sam se na rubu velikog kauča, bilo je dovoljno prostora za obojicu. Iako sam bio klinac, bilo mi je jasno da je situacija apsurdna. Rekao sam mu da ima mjesta i da od...e od mene", ispričao je.

Tada mu je Murray prišao, podigao ga, okrenuo naglavačke i prebacio ga - držeći ga za gležnjeve - preko obližnje kante za otpatke uz riječi: "Smeće se ostavlja u smeće".

Prišla im je njegova mama i rekla pomirljivo da bi se njezin sin trebao maknuti jer je to ipak Bill Murray, premda je Seth vrištao dok ga je glumac nosio obješenog naglavačke prema kanti za smeće.

"Pobjegao sam, sakrio sam se ispod stola u svojoj svlačionici i plakao", ispričao je komičar, scenarist i redatelj koji često posuđuje glas u crtanim filmovima. Pronašli su ga i utješili ga komičari Eddie Murphy i Tim Kazurinsky uz riječi: "Svi znaju kakav je".

Linker
18. travanj 2024 18:10