Teško pitanje

Glumica Jennifer Coolidge progovorila je o razlozima zbog kojih nema djecu

Dosad nije govorila o tome zašto nema djecu, intimno pitanje mnogi joj se nisu usudili postaviti sve do razgovora povodom naslovnice za britansko izdanje magazina ‘ GQ‘.

Za britku, holivudsku glumicu Jennifer Coolidge, zvijezdu serije "White Lotus", ne postoje zabranjene teme, stoga je u nedavnom intervjuu za britansko izdanje magazina "GQ" bez krzmanja progovorila o vrlo osobnoj temi, o kojoj dosad nije pričala. Kada se razgovor povodom njene prve naslovnice za taj magazin u 61 godini dotaknuo djece, odnosno razloga zbog kojeg nikad nije postala majka, rekla je: "Vrlo sam, vrlo nezrela. Mislim da me to spriječilo da imam djecu, jer sam neka vrsta djeteta. Možda bih morao odrasti da sam imao djecu".

Dodala je kako joj prijatelji predlažu usvojiti djecu i kako ne bi imala ništa protiv postati i maćeha. A kada danas razmišlja o bolnoj temi, zaključuje da se nije ostvarila kao majka djelomice zbog obrasca prema kojem bira pogrešne ili kako kaže, "intenzivne" muškarce. Netko je, naime, trebao biti otac djetetu kojem je, čini se, nadala da su neke situacije u njenom životu ispale drugačije. Međutim, na takvog nije naišla, prenosi Fox News.

"Nikad nisam imala, opuštenog dečka, koji bi se smijao svim mojim nedostacima. To nikad nije bio onaj koga bih izabrala," izjavila je.

Priznala je da svim srcem uživa u preporodu karijere zahvaljujući ulozi nasljednice Tanye McQuoid u dvije sezone popularne serije. Donijela joj je nagradu Emmy, Zlatni globus te dva priznanja SAG. Premda je prestižna priznanja dobila u Los Angelesu gdje već godinama živi, priznala je da nije više sretna u prijestolnici američke zabavne industrije.

"Ovdje mi je dosadno. Da imam djecu, možda bih razmišljala drugačije", izjavila je.

Kada su je upitali što planira u budućnosti, odvratila je da su joj, osim samog angažmana, jako važni ljudi s kojima radi.

"Najbolji način da me se nagovori na prihvatim posao mogućnost je da doživim romansu ili upoznam potpuno drugačiju grupa prijatelja. Iz toga uvijek mogu proizaći ‘cool‘ situacije", zaključila je.

Linker
22. travanj 2024 14:06