Podvojena mišljenja

Glumica otkrila da sa suprugom dijeli financije ‘po pola‘ i izazvala lavinu reakcija

Glumica Gabrielle Union zaslužna je za raspravu koja se trenutno odvija na Twitteru. Naime, u nedavnom intervjuu za Bloomberg Originals otkrila je da ona i suprug Dwyane Wade dijele sve financije po pola.

"Čudno je reći da sam glava kućanstva jer u ovom kućanstvu sve dijelimo po pola", rekla je Gabrielle Union. "U drugim kućanstvima koja svatko od nas mora uzdržavati, uvijek postoji pritisak da moraš što više raditi. Želiš duže spavati? Netko možda onda taj dan neće jesti. Teško je”.

Glumica je iskreno rekla otkad ima obitelj osjeća golemi pritisak zbog financija i pati od anksioznosti. “Imam veću obavezu kada su novci u pitanju. Ako neki film ne prođe dobro u kinima, hoću li imati dovoljno novaca da uzdržavam svoju obitelj?”.

Union ima četverogodišnju kćerkicu sa suprugom Dwayneom Wadeom, ali je i pomajka sportaševoj djeci iz prijašnjih veza – 21-godišnjem Zaireu, 15-godišnjoj Zayi i devetogodišnjem Xavieru.

image
PROFIMEDIA

Njezine izjave izazvale su podvojene reakcije na društvenim mrežama. Posebno su iznenađeni korisnici na Twitteru koji smatraju da Union ne bi trebala dijeliti financije s umirovljenim NBA sportašem koji vjerojatno zarađuje više od nje. “Dijeliti financije na pola s muškarcem koji zarađuje više od nje, a osim toga je i preljubnik? Gospodine, smiluj se”, napisao je jedan ljutiti korisnik aludirajući na sportaševu aferu od prije nekoliko godina.

Međutim, drugi su skočili u obranu zvijezdi filma “Bring It On” ističući da je većina krivo shvatila njezine izjave. “Doslovno je rekla da oboje financijski uzdržavaju više kućanstava”, istaknula je korisnica.

image
PROFIMEDIA

Ranije ovog mjeseca, Wade je također govorio o dinamici svoje obitelji dok je tijekom pojavljivanja u emisiji Headliners otkrio da je anti-LGBT politika Floride doprinijela odluci obitelji da se iseli iz države. Prvo se osvrnuo na taj potez kada su ga pitali što misli o političarima u državi koji su njegovi obožavatelji, ali koji također podržavaju zakonodavstvo protiv LGBT+ osoba.

"To je još jedan razlog zašto ne živim u toj državi", rekao je. “Mislim da mnogi ljudi to ne znaju. Moram donositi odluke za svoju obitelj, ne samo osobne, pojedinačne odluke. Moja obitelj tamo ne bi bila prihvaćena niti bi se osjećala ugodno. To je jedan od razloga zašto ne živim tamo.”

Wade i Union javno su podržali sportaševu kći Zayu koja je 2020. objavila da je transrodna.

Linker
17. travanj 2024 01:38