ovacije u veneciji

Glumica plakala nakon što joj je publika pljeskala čak 14 minuta

Kubanska i španjolska glumica navodno je plakala nakon što je dobila 14-minutne ovacije na premijeri svog filma ‘Blonde‘, u kojem glumi pokojnu glumicu Marilyn Monroe.

Glumica Ana de Armas rasplakala se nakon što ju je publika nagradila 14-minutnim pljeskom na premijeri Netflixovog filma, ‘Blonde‘ koji je premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji 8. rujna. Publika je bila oduševljena njezinom izvedbom u biografskom filmu o pokojnoj Marilyn Monroe.

Ana je izgledala savršeno kad je izašla u dugoj ružičastoj haljini do poda koju je dizajnirao Louis Vuitton za premijeru filma. Malo je podsjećala na Marilyninu bijelu haljinu iz filma The Seven Year Itch iz 1955., s daškom zlatnog doba Hollywooda.

image

Ana de Armas

ANDREAS SOLARO AFP

Prekrasna glumica je retro izgled upotpunila blistavom dijamantnom narukvicom i dijamantnim naušnicama.

Još u siječnju 2021. Ana je izjavila za londonski Times da joj je trebalo nekoliko mjeseci da ulovi naglasak legendarne Marilyn.

"Trebalo mi je devet mjeseci podučavanja dijalekta, vježbanja da dobijem pravi naglasak. Bilo je to veliko mučenje, tako iscrpljujuće. Mozak mi je bio spržen", rekla je.

No, unatoč tome, zvijezda u usponu je izrazila svoju zahvalnost što je mogla preuzeti ovu specifičnu ulogu.

image

Ana de Armas

ANDREAS SOLARO AFP

Za The Hollywood Reporter rekla je: "Snimila sam ovaj film kako bih se dokazala, jer mislim da je to velika čast."

"A ovaj film mi je promijenio život", dodala je.

image

Ana de Armas

ANDREAS SOLARO AFP

Iako je Blonde premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji 8. rujna, gotovo tri sata dug biografski film također će se pojaviti u odabranim kinima u Sjedinjenim Državama 16. rujna. Kasnije će projekt u režiji Andrewa Dominika globalno debitirati na Netflixu 28. rujna. Ani kolege u filmu su Adrien Brody, Xavier Samuel, Bobby Cannavale, Sara Paxton i drugi.

Brad Pitt jedan je od glavnih producenata filma zajedno s Dedeom Gardnerom, Jeremyjem Kleinerom, Tracey Landon, Scottom Robertsonom i Christinom Oh kao izvršnim producentom.

image

Ana de Armas u društvu Brad Pitta

ANDREAS SOLARO AFP
Linker
17. travanj 2024 05:46