Htjela baciti prsten

Glumica priznala jednu od najvećih svađi sa zaručnikom

Kate Hudson i njezin partner Dannyjem Fujikawom često planinare, no veza im je na iskušenju kad odlutaju sa staze.

Svaka veza ima iskušenja, a holivudsku glumicu Kate Hudson izluđuju situacije kad planinari s partnerom Dannyjem Fujikawom. Nije joj problem to što katkad zalutaju, jer se to svakome desi, nego je problem što njezin zaručnik ne želi priznati da su skrenuli sa staze. Na Instagramu je tim povodom objavila šaljiv video.

"Jeste li ikada bili na planinarenju, izgubili se, izdržali cijeli dan po užarenoj vrućini, pazili na svaku kap vode i zamalo prekinuli vezu? Ja jesam. Umalo sam bacila zaručnički prsten u vodu", rekla je.

Budući da je snimila video u bikiniju na plaži, jadajući se zbog svega što je morala pretrpjeti ne bi li dočekala kupanje, nema dvojbe što joj najbolja zabava preko vikenda. Jesi čuo Danny!? Čini se da to njezin zaručnik teško prihvaća premda su zajedno već šest godina, a dobili su i kćer Rani, piše Yahoo. Kad su prohodali, pozvao ju je na izlazak u prirodu. Ona je mislila da će se samo prošetati, no ispalo je će planinariti. Od tada do danas uživaju u prirodi - jer ona uvijek popusti - sve dok situacija ne izmakne kontroli. Tada mu je bolje da pronađe put da ono što je rekla u šali, ne postane zbilja.

Linker
23. travanj 2024 18:21