Strpljen, spašen!

Godinama je tražila kupca: Jennifer Lopez napokon uspjela prodati luksuzni penthouse u New Yorku

Pop diva prodavala je stan u blizini Madison Square Parka na Manhattanu od 2016. godine, ali to joj je pošlo od ruke tek sad.

Jennifer Lopez napokon će se oprostiti od svog penthousea u New Yorku. Poznata pjevačica i glumica pronašla je kupca za svoj luksuzni stan vrijedan 23 milijuna eura u blizini Madison Square Parka na Manhattanu nakon što je na tržištu proveo preko sedam godina. Nekretninu je kupila 2014. godine za gotovo 19 milijuna eura, ali ubrzo je shvatila da unatoč tome što se nalazi na odličnoj lokaciji, 54-godišnjoj pop divi ipak ne nudi željenu privatnost pa ju je odlučila prodati.

image
TRULIA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
TRULIA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
TRULIA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Sam penthouse kojeg se nikako nije uspjela riješiti godinama ima prostranih 6500 četvornih metara, zasebno privatno krilo za goste s čak tri spavaće sobe, a nalazi se u zgradi izgrađenoj 1924. koja, unatoč svom luksuzu, nema garažu niti bazen. Vratari u zgradi neprestano rade puno radno vrijeme, a sve su dizala zaključana privatnim ključem.

image
TRULIA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
TRULIA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
TRULIA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

J. Lo i njezin suprug Ben Affleck trenutno su u potrazi za novim domom iz snova u New Yorku, nakon što su lani kupili ogromnu, luksuznu vilu na Beverly Hillsu. Kuću su tražili gotovo dvije godine, a njihov prvi zajednički dom otkako su u braku ima čak 12 spavaćih soba, 24 kupaonice, veliki bazen te ogromno košarkaško igralište.

Iako se čini da slavnoj glazbenici sve ide kako je zamišljala, nedavno je ipak doživjela neuspjeh izdavši novi album "This Is Me... Now". Naime, Lopez je u njega uložila 20 milijuna dolara, a pritom i objavila kratki film "This Is Me... Now: A Love Story" u kojem je okupila mnoge zvijezde iz svijeta slavnih, izdala dokumentarac "The Greatest Love Story Never Told" te najavila veliku svjetsku turneju. No čini se kako je uspjeh unatoč svemu izostao, što potvrđuje i podatak da se spomenuti album uopće ne nalazi na Billboardu. Sedam njezinih prijašnjih albuma debitiralo je u top 10 na listi, dok je album "Brave" bio na 12. mjestu, čime je rezultat s novim albumom ujedno i njezin najlošiji.

Linker
21. travanj 2024 09:57