SHUTTERSTOCK
U TAJNOSTI

Gordon Ramsay slavi: Šesto dijete stiglo nekoliko dana nakon njegovog 57. rođendana

Slavni kuhar otkrio je da je njegova obitelj dobila novog člana koji je najljepši rođendanski dar. Naime, Ramsay je prije tri dana proslavio 57. rođendan.

Slavni kuhar otkrio je da je njegova obitelj dobila novog člana koji je najljepši rođendanski dar. Naime, Ramsay je prije tri dana proslavio 57. rođendan.

Britanski kuhar Gordon Ramsay otkrio je da je njegova supruga Tana Ramsay rodila njihovo šesto dijete. Nakon što je 8. studenog proslavio svoj 57. rođendan, sada slavi rođenje sina kojem su odabrali ime Jesse James Ramsay.

"Kakav odličan rođendanski dar. Dobro došao Jesse James Ramsay. Još jedno klupko ljubavi u Ramsay brigadi. Tri dečka, tri djevojčice - gotovo", objavio je sretne vijesti sa zaključkom da je obitelj sada potpuna.

Gordon i Tana uz sina Jessea imaju 25-godišnju Megan, 23-godišnje blizance Jacka i Holly, 22-godišnju Matildu te 4-godišnjeg Oscara.

Par se vjenčao 1996. godine, a posljednju trudnoću su skrivali u javnosti iako je Ramsay u nekoliko navrata priznao kako bi njegova supruga voljela imati još jedno dijete. Nedavno je u podcastu The Dish priznao kako nije bio baš oduševljen idejom jer bi obitelj toliko "narasla" da bi im trebala dva autobusa, ali i jer bi bio stariji od drugih roditelja u školi.

image

Da će dobiti šesto dijete do samog kraja su držali u tajnosti

PROFIMEDIA

Ipak, čini se kako je Tanina želja za proširenjem obitelji prevagnula s obzirom na to da je na pragu šezdesete ponovno dobio prinovu. Doduše, priznao je da s 4-godišnjim Oscarom uživa mnogo više nego ranije te da je sa svakim djetetom sve bolji otac.

"Sve ono u čemu si loš prvi put, kasnije budeš sve bolji i bolji. A i on odrasta s četvero odraslih braće i sestara, pa je zapravo već s četiri godine poput malog odraslog čovjeka", izjavio je nedavno Ramsay.

Linker
28. travanj 2024 03:06