NEUGODNO ISKUSTVO

Graham Norton konačno imenovao najgoreg gosta u svojoj emisiji: ‘Bilo je jezivo‘

Slavni voditelj je na predstavljanju svoje nove knjige progovorio o najmanje omiljenom sugovorniku u showu, koji trenutačno služi zatvorsku kaznu.

Irski voditelj Graham Norton je tijekom posljednjih 15 godina u svojoj emisiji ugostio neke od najvećih svjetskih zvijezda. Prošlog je vikenda na predstavljanju svoje nove knjige "Forever Home" progovorio o slavnim gostima te otkrio tko mu je bio najgori sugovornik.

Na pitanje o najneugodnijem gostovanju Norton je bez puno razmišljanja ispalio: "Harvey Weinstein".

Inače, osramoćeni holivudski producent, koji je osuđen na 23 godine zatvora zbog seksualnog uznemiravanja, pojavio se u epizodi "The Graham Norton Showa" 2015. godine, s Davidom Tennantom, Olivijom Colman i Jessie J.

image

Graham se isprva smijao Harveyjevim mailovima

KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Često me pitaju tko mi je najgori gost ikada, a sada imam stvarno dobar odgovor. To je Harvey Weinstein. U zatvoru je, pa dobiva nagradu za najgoreg gosta ikada", rekao je Graham. Ispričao je kako mu se Weinstein javio mailom, pohvalio ga i raspitivao se može li biti u emisiji jer je trebao nešto promovirati.

"Show je već bio popunjen, pa sam mu odgovorio: ‘Oh, hvala vam puno, ali show je popunjen‘. Odgovorio je mailom: ‘A što ako ja bla, bla, bla...‘. Odgovorio sam mu: ‘Ne, show je popunjen, bla, bla‘, prisjetio se voditelj.

image

Suđenje Harveyu Weinsteinu nastavlja se sljedeći tjedan

POOL/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA POOL/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Međutim, Harvey nije odustajao i Graham je naposljetku zamolio svog producenta da ga uključi u emisiju.

"U to vrijeme sam mislio da je takav stav nešto što ga čini jako dobrim producentom. Ali naravno, sada kada znamo ono što znamo, shvaćam da ga to zapravo čini predatorom. Bilo je vrlo čudno i malo mi je jezivo kad razmišljam o tome sada, jer sam se tada samo smijao tim mailovima", ispričao je Norton.

Inače, Harvey se početkom tjedna pojavio na sudu u Los Angelesu, uoči još jednog suđenja za seksualni napad koje će se održati sljedećeg tjedna. Optužen je za seksualno zlostavljanje pet žena u Los Angelesu između 2004. i 2013. godine.

Linker
16. travanj 2024 11:15