STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Skladan par

Grimase i slatke puse: Katy Perry i Orlando Bloom nisu gubili vrijeme na teniskom meču

Zvjezdani se par na tribinama dobro zabavljao, a oduševili su i usklađenim modnim kombinacijama u kojima je prevladavala tamnoplava boja.

Zvjezdani se par na tribinama dobro zabavljao, a oduševili su i usklađenim modnim kombinacijama u kojima je prevladavala tamnoplava boja.

Ni navijanje američkih zvijezda, pjevačice Katy Perry i njenog supruga, glumca Orlanda Blooma, nije pomoglo britanskoj teniskoj nadi Jodie Burrage da pobjednički napusti teren u Wimbledonu. Ipak, njezin ih poraz nije oneraspoložio; 38-godišnja Katy i osam godina stariji Orlando provodili su vrijeme na tribinama All England Lawn Tennis Cluba šaleći se, radeći grimase, snimajući selfieje i ljubeći se, objavio je Daily Mail.

image

Orlando Bloom i Katy Perry

PHIL HARRIS/MIRRORPIX/PROFIMEDIA
image
STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA STEPHEN LOCK/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Katy je bila oličenje dnevne elegancije u svilenoj bijeloj suknji srednje dužine i tamnoplavoj uskoj majici dugih rukava, a kombinaciju je podigla tamnoplavom maramom s bijelim točkicama koju je povezala oko vrata. Pjevačica je kosu podigla u visoki konjski rep, a na čelo je načešljala kratke šiške. Orlando je nosio ležerno kockasto plavo odijelo.

Posrećilo im se i s vremenom – nakon nekoliko kišnih dana koji su kvarili raspored mečeva na najjačem teniskom turniru, zasjalo je sunce i organizatori su otvorili krov središnjeg terena na kojem se igrao susret. Spomenimo i da Jodie Burrage u debiju na glavnom terenu loše prošla – Ruskinja Daria Kasatkina pobijedila ju je rezultatom 6-0 6-2.

image

Izrazi lica Orlanda i Katy pokazivali su da njihovoj ljubimici ne ide najbolje

PHIL HARRIS/MIRRORPIX/PROFIMEDIA

Orlando i Katy u Wimbledonu su djelovali kao skladan i dobro uigran par. Upoznali su se 2016. kad je na dodjeli Zlatnih globusa on htio ugrabiti burger za kojim je ona već bila posegnula. Tijekom 2017. prekinuli su vezu, no iduće su godine pokušali ponovo, podižući vezu na ozbiljniju razinu. Zaručili su se na Valentinovo 2019., a iduće godine u kolovozu rodila im se kći Daisy Dove Bloom. Planove za vjenčanje pokvarila im je pandemija covida-19 i do sada nisu uspjeli odabrati lokaciju i termin za vjenčanje. To ih ne sprečava u uživanju u obiteljskom životu, a prošle je godine Katy izjavila da bi sa svojim zaručnikom željela imati još djece.

Linker
27. travanj 2024 01:46