MARION CURTIS/STARPIX/SHUTTERSTOCK
neobičan nadimak

Grimes otkrila kako ona i Musk zovu kćer: ‘Htjeli smo je preimenovati, no vlada nam ne da‘

Osnivač Tesle i kanadska glazbenica svog dvogodišnjeg sina zovu "X", a sličan nadimak dobila je i njegova mlađa sestra.

Osnivač Tesle i kanadska glazbenica svog dvogodišnjeg sina zovu "X", a sličan nadimak dobila je i njegova mlađa sestra.

Nešto više od godinu dana otkako je s Elonom Muskom dobila kćer, glazbenica Grimes na svojem je Twitter profilu podijelila dosad nepoznate detalje o njoj. Naime, djevojčica se zove Exa Dark Sideræl Musk, no Grimes je otkrila kako to nije bio inicijalni plan te da je tako ne zovu.

image

Grimes i Elon Musk

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Ona je sada Y ili ‘Why‘ (‘Zašto‘) ili samo ‘?‘, ali vlada to ne želi prepoznati. Znatiželja, vječno pitanje... I slično", napisala je pjevačica nedugo nakon što je objavila jednu od rijetkih fotografija svoje kćeri. Beba je, baš poput majke, pozirala u crvenom kombinezonu s neonski zelenom kosom. "Y i C", napisala je Grimes, koja je nedavno ispričala kako je njezin nadimak "C" referenca na njezino krsno ime Claire te na oznaku za brzinu svjetlosti.

Podsjećamo, Grimes i Elon imaju i dvogodišnjeg sina neobičnog imena X Æ A-12, kojeg zovu - "X". Također, vlasnik Tesle s bivšom suprugom Justine ima i blizance Griffina i Vivian te trojke Kai, Damiana i Saxon, a šuška se i kako je u studenom 2021. dobio blizance sa Shivon Zillis, iako to nikada nije potvrdio.

Linker
26. travanj 2024 02:18