TOM DUBRAVEC/CROPIX
Zamjećeni

Gvardiolov ljubavni status izaziva ogroman interes, naglo porasli upiti tko mu je djevojka

A Vatrene se sve više i "gugla", evo i koga najviše.

A Vatrene se sve više i "gugla", evo i koga najviše.

Digitalna agencija Arbona provela je analizu trendova pretraživanja na Googleu i ustanovila kako je od početka Svjetskog prvenstva u Katru interes javnosti očekivano usmjeren - na nogomet.

image

Luka Modrić, Dejan Lovren, Joško Gvardiol, Borna Sosa i Dominik Livaković na treningu hrvatske reprezentacije

TOM DUBRAVEC CROPIX

Najveći rast u broju pretraga bilježe Dominik Livaković i Joško Gvardiol i to ponajviše za vrijeme utakmica. Iako bilježi solidan broj pretraga i tijekom ostatka godine, Luka Modrić najveći rast ostvaruje upravo za vrijeme nastupa naše reprezentacije na prvenstvima.

Veliku priču o Dominiku Livakoviću čitajte u novom broju magazina Gloria!

image
GLORIA PRODUKCIJA

Inače, Hrvatska nogometna reprezentacija bilježi snažan rast pretraga iz azijskih i južnoameričkih zemalja, a veliki interes pobudio je i ljubavni status našeg najboljeg braniča, pa je tako primijećen nagli rast upita o Gvardiolovoj djevojci o kojoj javnost za sada nema informacija.

Podsjetimo, Hrvatska reprezentacija otvara četvrtfinalni dvoboj utakmicom protiv Brazila. Vjerujemo kako već znate da je na rasporedu u petak u 16 sati, a uvjereni smo i kako će tada naši dečki "žariti" terenom, kao što će inernetskim tražilicama. Samo neka je sreće...

Linker
26. travanj 2024 23:05