STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK
POSVE ISKRENO

Gwen Stefani progovorila o šuškanjima da se razvodi od Blakea Sheltona

Poznata pjevačica i bivša frontmenica popularnog benda No Doubt, pozirala je za naslovnicu magazina Nylon, a ujedno otkrila i neke detalje svog privatnog života.

Poznata pjevačica i bivša frontmenica popularnog benda No Doubt, pozirala je za naslovnicu magazina Nylon, a ujedno otkrila i neke detalje svog privatnog života.

Gwen Stefani je ova godina itekako dobro počela. Osim što su zbog slavnog festivala Coachella ponovno okupili članovi benda No Doubt, pjevačica je pozirala za naslovnicu magazina Nylon. Gwen je još jednom oduševila svojim izgledom i fit figurom. Pjevačica koja će u listopadu proslaviti 55 rođendan, pozirala je u četiri odvažne modne kombinacije: crno-srebrnoj mini haljini; dugoj, crvenoj haljini od lateksa i crnoj kožnoj kombinaciji sa zakovicama. Ipak, najviše pažnje je "ukrala" u odvažnom "golom" uskom kombinezonu sa šljokicama i perjem.

Stefani je za magazin progovorila o trudnoći, majčinstvu, ali i odgoju tri sina Kingstona, Zume i Apolla. Djecu je dobila u braku s bivšim suprugom, britanskim glazbenikom, Gavinom Rossdaleom. Nakon, razvoda od Gavina, Stefani se zaljubila u kolegu Blakea Sheltona. Oboje su bili mentori u američkoj verziji glazbenog showa "The Voice". Stefani je u to vrijeme bila mentorica popularnog glazbenog showa "The Voice", gdje je 2014. upoznala svog sadašnjeg supruga Blakea Sheltona.

Progovorila je i o nesigurnostima s kojima se suočila u jednom trenutku svog braka i opovrgnula glasine da se razvodi,

"Nitko nam ne može ništa. Možete reći što god želite o našem odnosu, ali istina je istina, a mi znamo što je istina", rekla je Gwen.

Njezina nova pjesma "Purple Irises" slučajno se pretvorila u duet s njezinim suprugom Blakeom govori o tome kako naizgled savršeni život nije ono što bi trebao biti, a sada je u intervjuu progovorila da je i njezin odnos sa sadašnjim suprugom bio u prolaznoj krizi, no da su i danas sretni. "Istina je da sam zaljubljena u svog najboljeg prijatelja", rekla je pjevačica.

image

Gwen Stefani i Blake Shelton

TAMMIE ARROYO/AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Što se tiče glazbe ili turneje s No Doubtom, otkrila je da zasad nema s njima ništa u planu, ali je, kaže, otvorena za sve opcije.

Linker
26. travanj 2024 01:38