Getty Images
Pravo prijateljstvo

Gwyneth otkrila: 'Bila je starija i cool cura koja me naučila tajnama davanja dobrog oralnog seksa'

Gwyneth Paltrow je otkrila kako ju je supruga Roba Lowea naučila tajnama iz spavaće sobe, kada je još bila tinejdžerica, a način na koji ju je tretirala dok još nije bila poznata, nikad joj neće zaboraviti.

Glumačka zvijezda Gwyneth Paltrow (47), koja je osim po legendarnim ulogama poznata i po nekim kontroverznim poduzetničkim pothvatima, otkrila je od koga je dobila prve savjete o seksu. Glumica koja je nedavno lansirala svijeću s mirisom svoje vagine, kazala je da je od prijateljice Sherly Berkoff (59), supruge glumca Roba Lowea (56), naučila kako pružiti dobar oralni seks.

Paltrow je ove tajne o svom ljubavnom umijeću ispričala upravo Robu Loweu gostujući na njegovom podcastu "Literally! With Rob Lowe", a slušateljima je pritom objasnila kako je kolegu glumca upoznala upravo preko njegove supruge.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 10:  Actor Rob Lowe (L) and makeup artist Sheryl Berkoff attend HBO's Post 2016 Golden Globe Awards Party at Circa 55 Restaurant on January 10, 2016 in Los Angeles, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Getty Images
Glumac Rob Lowe i njegova supruga Sheryl Berkoff koja je bliska prijateljica s Gwyneth više od 30 godina

Svoju prijateljicu, koja je inače make-up artistica, upoznala je kada je bila tinejdžerica, a Sheryl je šminkala njezinu mamu, istog trena mlada Gwyneth postala je očarana starijom i cool curom.

'Tretirala me kao odraslu'

"Upoznala sam Sheryl kad mi je bilo 15 ili 16. Ona je šminkala moju mamu za jedan TV film, a ja sam je došla posjetiti na set, bilo je to na Floridi. I postala sam istog trena opsjednuta njome", započela je priču o ovom dugogodišnjem prijateljstvu Paltrow.

"Kao prvo hodala je s Keanu Reevesom, koji je bio moja tiha patnja. I bila je tako cool. Znala je da kradem cigarete i došla bi sa mnom zapaliti iza prikolice, naučila me kako da pružim dobar oralni seks i, znate, sve klasične Sheryl stvari", prisjetila se slavna glumica.

Danas je dobitnica Oskara, ali tada je bila klinka i ta desetak godina starija cura bila joj je najcool osoba koju je upoznala, a zbog jedne stvari pogotovo ju cijeni i danas.

"Tretirala me kao odraslu. Bila je tako divna prema meni, a ja sam bila klinka iz srednje škole. A činjenica da me toliko voljela prije nego sam bila poznata i napravila išta... znate", kazala je Gwyneth, koja to prijateljstvo njeguje više od 30 godina.

Pročitajte i:

Šesnaest joj je godina tek: Lijepa kći slavne glumice sve više oduševljava javnost svojom pojavom

Kći Apple odala je priznanje svojoj majci kojoj neobičan posao cvjeta: 'Ne smije se nimalo mijenjati'

Gwyneth Paltrow priredila no-makeup party, stigla i djevojka Keanua Reevesa

Mislili smo da nas više ništa ne može iznenaditi, ali tu je uvijek Gwyneth: Prodaje neobičnu svijeću, mnogi se zgražaju, ali već je rasprodana

Linker
19. travanj 2024 23:54