ponosna majka

Gwyneth Paltrow objavila selfie sa svojom kopijom, srce joj se slama jer joj je kći odrasla

Lijepa osamnaestgodišnjakinja mamina je slika i prilika, dok je od oca Chrisa Martina iz benda Coldplay naslijedila neodoljiv osmijeh.

Holivudskoj glumici Gwyneth Paltrow čini se kao da se nedavno igrala s kćeri Apple i poput mnogih mama, zacijelo je opominjala da pospremi svoju odjeću i namjesti krevet. Vjerojatno se prisjetila ne tako davne prošlosti promatrajući svoju osamnaestogodišnju kćer kako zauzima mjesto u prvom redu njezine debitantske revije na Pariškom tjednu mode.

image

Gwyneth Platrow

INSTAGRAM

Naime, prekrasna tinejdžerica, slika i prilika osnivačice lifestyle brenda Goop, bila je među uzvanicima Chanelove revije za proljeće/ljeto 2023., a prisutnima je bio dovoljan letimičan pogled da shvate tko joj je majka. Apple Martin od mame je naslijedila visinu, vitkost i samouvjeren stav, dok je od oca, Chrisa Martina, pjevača i suosnivača benda Coldplay (par se 2016. razveo) dobila osmijeh koji "otapa" sve oko sebe.

image

Apple Martin, slika i prilika svoje majke.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Djevojka je 2020. debitirala kao manekenka, noseći na majčinoj lifestyle platformi Goop odjeću iz njene linije "The G. Label Core Collection", što su mnogi protumačili kao nepotizam.

image

Holivudska glumica sa kćeri i sinom Mosesom.

STEPHEN DOUGLASS/SHUTTERSTOCK

Zato je njezina majka nedavnu objavu selfija s kćerkom na društvenim mrežama popratila komentarom: "Evo moje nepo bebice". Ciljala je na goruću temu u američkim medijima, djecu slavnih kojima su uz pomoć veza roditelja zagarantirana otvorena vrata u zabavljačkoj industriji, a sve je počelo naslovnicom The New Yorkera u prosincu prošle godine.

image

Gwyneth Paltrow s kćeri na putu do male škole.

ZXING/SHUTTERSTOCK

Istina, nije da će se Apple Martin namučiti ako se poželi baviti modom, ali djevojka koja vrlo rijetko dokumentira svoje pojavljivanje u javnosti ima predispozicije za ispisivanje vlastite modne priče. Treba li se zbog obiteljskog naslijeđa odreći i pokušaja da nosi revije?

image

Malena Apple s ocem, Chrisom Martinom, u zoološkom vrtu.

JON BERETTA/SHUTTERSTOCK

Tema "nepo beba" delikatna je i zasad se ne nazire zaključak koji bi zadovoljio "nepovlaštene" mlade nade koje se i te kako moraju pomučiti samo da dobiju pozivnicu na prestižan casting, a kamo li da ih još odaberu za reviju. Ili da Vogue piše o njima.

image

Gwyneth Platrow

INSTAGRAM

Naime, Apple Martin je novinar Voguea poslije Chanelove revije, prve na kojoj je bila u životu, zamolio za razgovor. Tema je bio njezin privatni odjevni stil. Riječ je o tome da se, prema nepisanom pravilu, na Chanelovu reviju uvijek dolazi u odjeći s potpisom te kuće, što je napravila i Apple. No njezin chic komplet nije namijenjen casual prilikama i nije odjeća koju nosi kod kuće.

image

Klinka je izrasla u ljepoticu.

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK

"Volim džempere i predimenzionirane kardigane, mokasinke i par udobnih Levi‘sica. Najvažnija mi je stvar da odjeću osjećam kao da je moje istinsko ja. Ciljam na mješavinu stila klasičnih 90-ih i cool retra", rekla je maturantica jedne losangeleške srednje škole.

Ipak, reklamirala je i mamu: "To je ono što linija G. Label najbolje radi. Spaja stilove odjeće u kojima se osjećate ugodno, ali izgledaju stvarno cool i elegantno", zaključila je.

Linker
25. travanj 2024 15:57