O bivšima sve...

Gwyneth Paltrow ‘oplela‘ po Bradu Pittu i Benu Afflecku: ‘Ima bolju tehniku u krevetu‘

Holivudska glumica gostovala je u podcastu u kojem se dotaknula teme bivših ljubavi. Tko se bolje ljubi, a tko je bolji glumac, Gwyneth Paltrow je odgovarala bez zadrške.

Glumica Gwyneth Paltrow iza sebe ima veze s najpoželjnijim muškarcima u Hollywoodu, a u podcastu Alex Cooper "Call Her Daddy" otkrila je neke pikanterije o bivšima. Točnije, kroz pitanja voditeljice, usporedila je Brada Pitta i Bena Afflecka s kojima je hodala u devedesetima.

Njezina ljubavna veza s Brad Pittom počela je 1994. godine, tri godine kasnije par se zaručio, no ipak su raskinuli. Naime, glumica je tada imala 24 godine te je zaključila da je premlada za brak, pa je nastavila dalje i nakon Brada, s Benom Affleckom je hodala tri godine. Na pitanje "tko je bolji u krevetu", nije imala konkretan odgovor.

image

Brad Pitt je poznat kao partner koji prilagođava stil svojim djevojkama

STARTRAKS/SHUTTERSTOCK

"To je jako teško pitanje. S Bradom je bila sjajna kemija, ona u stilu ‘on je ljubav mog žvota‘. A Ben je s druge strane imao sjajnu tehniku u krevetu", odgovorila je Gwyneth i nadodala kroz smijeh "ne mogu vjerovati da moje kćeri ovo slušaju!" A po pitanju boljih glumačkih sposobnosti, glumica ipak daje prednost Bradu Pittu, s obzirom na široki dijapazon uloga koje je igrao u karijeri.

"Oboje su veoma talentirani, a Ben je sjajan redatelj i scenarist. Kada je samo gluma u pitanju, moram reći Brad", odgovorila je. Gwyneth je iskreno odgovarala za vrijeme cijelog razgovora, pa je Brad Pittu dala prednost kada je u pitanju modni stil, a također je odgovorila da je Brad romantičniji nego što je to Ben. Affleck je glumicu pak više nasmijavao i s njim se češće znala posvađati.

image

Ben Affleck i Gwyneth Paltrow prekinuli su nakon tri godine veze

ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK

"Oboje se jako dobro ljube", odgovorila je, a na pitanje kome je više stalo do izgleda nije dala odgovor - smatra da nijedan od glumaca nije toliko tašt.

Inače, s Brad Pittom je i dalje u dobrim odnosima i ponekad se čuju. Ipak, nakon što su prekinuli situacija je bila drugačija te su tek nakon nekoliko godina ponovno počeli razgovarati. "Obožavam ga, on je sjajna osoba, veliki kreativac, zaista sam njegova obožavateljica", priznala je.

Gwyneth Paltrow je nakon veza s holivudskim glumcima - Pittom iza kojeg je brak s Angelinom Jolie te Affleckom koji je nedavno obnovio svoju ljubav s Jennifer Lopez, sreću pronašla s frontmenom Coldplaya, Chrisom Martinom, s kojim ima djecu Apple (18) i Mosesa (17). Par se rastao nakon 13 godina braka i također su ostali veoma bliski i nakon razvoda.

Linker
23. travanj 2024 15:31