Beauty rutina

Gwyneth pokazala kako se priprema za party - ima tu posla

Otkrila je da obožava sok od celera i čitanje u sauni, priznala da ima suhu kosu i pokazala kako je njeguje.

Kako izgleda beauty rutina Gwyneth Paltrow i pripreme za party u njenom domu? Holivudska glumica dovela je kamere u svoja četiri zida sve pokazala: od jutarnjeg vježbanja, tuširanja i pranja kose, do pijuckanje soka od celera i čitanja u sauni, uređivanja kose, odabira outfita i nakita za event svog wellness i lifestyle brenda Goop u suradnji s Cartierom.

Pripremala se, naime, za pidžama party. Iako je dress code bio udobne kombinacije za spavanje, to ne znači da se na događanju trebala pojaviti neuređena. Štoviše, provela je veći dio dana kako bi postigla blistav, odmoran izgled s minimalnom šminkom kakav je poželjno pokazati dok odjevena u žutu, svilenu pidžamu u svom prekrasno uređenom vrtu dočekuje goste. Krenimo redom.

Dan dobitnice Oscara uvijek počinje rano ujutro, vježbanjem s jednom od najpoznatijih holivudskih trenerica Tracy Anderson, poznatoj po vlastitoj metodi tjelovježbe s elementima plesa. Slijedi glumičina wellness rutina, koju je pokazala nakon što je odjenula triko boje kože

Sauna joj je, kaže, omiljeni dio jutra: obično ispija sok od celera (odličan je za detoksikaciju) i čita knjigu.

"Osjećam se detoksiciranom, malo ošamućenom i znam da sam crvena u licu", rekla je ulazeći u vanjski tuš pun Goopovih kozmetičkih proizvoda.

Predstavila je novi piling za tijelo, premda tvrdi da nije naodmet kožu istrljati mekom četkom kako bi pojačali prokrvljenost i uklonili odumrle stanice s površine. Nakon toga slijedi nanošenje novog pilinga njenog brenda koji omekšava kožu.Nanoseći šampon na kosu, otkrila je da su joj vlasi suhe zbog kemijskih tretmana u frizerskim prikolicama na setovima, pa je osmislila šampon za svoj tip kose. Jako je važno potaknuti prokrvljenost vlasišta, stoga glumica snažno trlja glavu dok pjena leti na sve strane. Potom je nanijela još jedan Goopov proizvod, regenerator, dodajući kako sjajno miriše.

Prepustila se svom frizeru Orlandu (zaslužan je za njezinu punđu u senzacionalnoj ružičastoj haljini Ralpha Laurena na dodjeli Oscara 2012.) i visažistu.

"Orlando mi je napravio frizuru za Oscare, kad sam te godine osvojila Zlatne globuse, za vjenčanje s drugim suprugom Bradom Falchukom, sa mnom je u svim velikim trenucima", dodala je i pokazala kako izgleda njena garderoba. Trebalo je izabrati između dvije pidžame, svjetlozelene s čipkom i žute.

image

Evo kako je izgledao party

BRYAN BEDDER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Kako dobro izgleda u jarkim bojama, odlučila se za žutu. Uslijedio je izbor (posuđenog) Cartierovog nakita, nadgledanje ukrašavanja sjenice u njenom vrtu i postavljanja stolova, a onda su počeli dolaziti prvi uzvanici. Svestrana glumica pokazala je na kraju i kako je izgledao party: dala je ideju kako urediti prostor za opuštenu proslavu u vlastitom aranžmanu.

Linker
20. travanj 2024 09:02