TRI STAR PICTURES/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA
Prije mobitela

Gwyneth progovorila: ‘Mogao si uzeti koku da te ne ulove, otići doma s nekim tipom iz bara‘

Glumica je otkrila da je u dvadesetim godinama uživala i u svom zvjezdanom statusu, ali i u anonimnosti, baš kao i većina njenih kolega.

Glumica je otkrila da je u dvadesetim godinama uživala i u svom zvjezdanom statusu, ali i u anonimnosti, baš kao i većina njenih kolega.

Gwyneth Paltrow uopće ne brine zbog bijesa javnosti oko nepotizma u svijetu showbusinessa. Glumica koja dolazi iz filmaške obitelji zahvaljujući ocu Bruceu Paltrowu dobila je prvu filmsku ulogu u njegovom filmu 1989., ubrzo ju je njen kum Steven Spielberg zaposlio na komediji "Kuka", do sredine devedesetih mlada Gwyneth postala je svjetski poznato lice, što zbog uloga, što zbog veze s kolegom Bradom Pittom. Međutim, sada je brbljava Gwyneth otkrila kako je zapravo izgledalo to razdoblje slave u devedesetima.

image

Gwyneth Paltrow i Brad Pitt kada su bili par

AGENCE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Kao gošća Jamesa Cordena u njegovom The Late Late Showu 50-godišnja glumica razvezala se o periodu prije društvenih mreža, a prema onome što je otkrila ona je imala i divlju stranu.

Svoje lude anegdote podijelila je s voditeljem iz Britanije. "Bilo je odlično, govorim o tome da si mogao uzimati kokain i ne bi te ulovili. Mogao si se zabaviti u baru, plesati na stolu. Nije bilo kamera na mobitelima, a pogotovo u New Yorku nije bila paparazza - mogao si ispasti iz bara i pokupiti doma nekog bezveznjaka i nitko ne bi znao", prisjetila se Gwyneth dobrih starih vremena.

image

Gwyneth danas vodi zdrav život

ABC/PLANET/PROFIMEDIA

Paltrow je već prije imala javna priznanja o svom korištenju nelegalnih supstanci, tako je u intervjuu Andyju Cohenu 2015. priznala da je najteža droga koju je uzela bio ecstasy. U najnovijem intervjuu nije jasno je li ona sve to i radila ili je slikovito opisivala tadašnju atmosferu.

Osnivačica wellness carstva Goop još kao glumica postala je poznata po svom strogom režimu prehrane i vježbanja joge, postala je pasionirana makrobiotičarka, a na savjetima za zdravlje izgradila je cijeli posao.

image

S djecom i majkom nedavno je bila na odmoru

PLANET/PROFIMEDIA

Gwyneth je u razgovoru otkrila i kako je izgledala njezina prva trudnoća, kada je nosila kćerku Apple, koja sada ima 18 godina, najviše je jela upravo to voće - jabuke.

"Htjela sam jabuke, jogurt, švicarski sir i specifičan sladoled s okusom badema", prisjetila se glumica.

Linker
26. travanj 2024 10:31