iskreno priznanje

Hailey Bieber pokazala trbuh: ‘Nisam trudna. Imam cistu veličine jabuke‘

Objavila je na društvenim mrežama da ima cistu veličine ‘jabuke‘, osjeća se napuhano i ima grčeve, kao svaka žena s istim problemom.

Pritisku zbog majčinstva ne uspijeva umaknuti ni Hailey Bieber, samo što u njezinom slučaju problem nisu njeni roditelji već fanovi na društvenim mrežama te tisuće obožavatelja. Manekenka se svako malo mora braniti od poplave upita kad će postati mama, jer je već četiri godine u braku s pop zvijezdom Justinom Bieberom.

Dosad je 26-godišnja influencerica stoički podnosila neugodne upite planira li proširiti obitelj koji iritantno zadiru u njenu intimu. No, ovaj put odlučila je reći nešto o toj temi. Na Instagram storyju je otkrila da ima cistu jajnika "veličine jabuke" i po tko zna koji put ponovila da nije trudna. Zadigla je majicu, pokazala trbuh i izjavila: ”Nije beba. Nemam endometriozu ili sindrom policističnih jajnika već cistu na jajniku. Dogodila mi se nekoliko puta i nikada nije bilo zabavno."

image

Dokaz da joj beba (još) nije u planu.

Instagram

Dodala je kako je njezina zdravstvena situacija vrlo neugodna.

"Osjećam se mučno i napuhano. Imam grčeve, nisam dobro ni emocionalno. Sigurna da se mnoge od vas mogu prepoznati u ovoj priči", izjavila je.

Ponadala da posjet ginekologu neće biti protumačen kao "dokaz" kako je trudna. No za svaki slučaj, predočila je dokaz da nije u drugom stanju.

Linker
20. travanj 2024 02:28