Hailey Baldwin Bieber

 INSTAGRAM
Drugi put pametnije

Hailey u besprijekornom izdanju šalje poruke ljubavi, fanovi joj ne opraštaju dramu sa Selenom

Za atraktivno izdanje 26-godišnje manekenke i poslovne žene pobrinula se stilistica slavnih Dani Michelle koja ju je odjenula u senzacionalan komplet luksuznog američkog brenda LaQuan Smith.

Za atraktivno izdanje 26-godišnje manekenke i poslovne žene pobrinula se stilistica slavnih Dani Michelle koja ju je odjenula u senzacionalan komplet luksuznog američkog brenda LaQuan Smith.

Manekenka i poslovna žena Hailey Baldwin Bieber zablistala je u punom sjaju na predstavljanju svog kozmetičkog brenda Rhode u Kanadi, domovini njenog muža, glazbene zvijezde Justina Biebera. Novost je u njenoj kozmetičkoj liniji, koja je okrenuta modernom "glaziranom" izgledu, peptidni tretman za usnice s mirisom marakuje, no više od njega pažnju je privukla Hailey u zanosnom izdanju.

Luksuzni brend

Za njezin se izgled pobrinula stilistica slavnih Dani Michelle koja je 26-godišnjakinju odjenula u atraktivan komplet luksuznog američkog brenda LaQuan Smith, koji je stigao, tako reći, direktno s modne piste. Iako je nosila raskošan maksi kaput nježne plave boje, Hailey je pokazala dosta kože, jer je ispod njega nosila minijaturni bandeau top u istoj boji, kao i kratku mini suknju s gornjim preklopom. U takvoj su kombinaciji do izražaja došle njezine duge noge i vitka linija s lijepo oblikovanim trbušnim mišićima. Sve je zaokružila zlatnim naušnicama i prozirnim Calzedonijinim najlonkama, a bob frizuru, kakvu odnedavno nosi, uredno je počešljala sa zavodljivim razdjeljkom sa strane.

Internetska drama

Na njenu objavu je brzo reagirala Khloé Kardashian komentirajući Haileyin look s "Wow!!! Jednostavno wow!", no nisu sve poruke bile u tom duhu. Premda je Hailey napisala u objavi kako provodi divnu večer s divnim ljudima i poslala Torontu poruku ljubavi, pratitelji joj, izgleda, još nisu oprostili internetsku dramu u koju je uključena i pjevačica i glumica Selena Gomez, nekadašnja Bieberova djevojka. U veljači su Selenini fanovi spekulirali da se Hailey i Kylie Jenner izruguju sa Selenom na Instagramu, nakon što se ona našalila u videu na TikToku da je previše laminirala obrve. Fanovi su im to zamjerili i prilično se obrušili na Hailey i Kylie koje su počele gubiti pratitelje. Sve je eskaliralo pa je 30-godišnja Selena prije osam dana objavila kako joj se Hailey osobno obratila u vezi s internetskim napadima i zlostavljanjima koje je doživjela.

image

Khloe Kardashian i modni dizajner LaQuan Smith

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Uzburkane strasti

"Dala mi je do znanja da je primala prijetnje smrću i poruke pune mržnje. To nije ono za što se zalažem. Nitko ne bi trebao iskusiti mržnju ili maltretiranje. Uvijek sam se zalagala za ljubaznost i stvarno želim da sve ovo prestane", napisala je Selena na Instagram Storyju. Obožavateljima nije promaknulo da je Hailey lajkala posljednju Seleninu objavu na Instagramu, a napisala je i pomirljivu objavu u kojoj je sve, uključujući sebe, pozvala da budu pažljiviji kad nešto objavljuju i govore.

Ipak, i sada je pokupila dosta loših komentara. Neki joj poručuju da je Kanada mrzi, drugi da novac ne može kupiti osobnost, a treći da je površna i da bi se trebala ispričati Seleni. Naravno, puno je i onih koji je hvale i podržavaju, pa će vjerojatno biti potrebno još pomirljivih tonova dviju zvijezda društvenih mreža da bi se strasti smirile.

Linker
28. travanj 2024 04:29