MAC NAGRADE

Hana Huljić na dodjelu stigla u upečatljivoj haljini, a Petar Grašo se raspričao o kćeri

Modno usklađeni par pozirao je fotografima, a regionalni mediji odmah su se raspisali o upečatljivoj kreaciji koju je nosila Hana.

Glazbeni par Petar Grašo i Hana Huljić Grašo sinoć su bili među uzvanicima na dodjeli regionalnih glazbenih nagrada MAC u Beogradu. Otkako su u srpnju dočekali svoju prvu kći Albu, poznati supružnici rijetko se pojavljuju zajedno na javnim događanjima, no ovoga puta imali su dva važna razloga da ne propuste ceremoniju.

Grašo je slavio u kategoriji najboljeg koncerta godine, a samu dodjelu nagrada je uz Jelenu Gavrilović vodio Hanin otac i Petrov dugogodišnji prijatelj, hitmejker Tonči Huljić.

Modno usklađeni par je pozirao fotografima, a regionalni mediji odmah su se raspisali o upečatljivoj kreaciji koju je nosila Hana. Glazbenica je odabrala dugu, crnu haljinu s naramenicama s prozirnim, plisiranim donjim dijelom, a upotpunila ju je baršunastim rukavicama ukrašenim resama. Petar se odlučio za crni sako sa satenskim reverom i tamne traperice te prugastu kravatu.

image

Glazbeni par se modno uskladio

AMIR HAMZAGIC/ATAIMAGES/ PROFIMEDIA

U razgovoru s okupljenim novinarima, splitski pjevač spomenuo je i njihovu kćerkicu te otkrio da ga ona često prati na njegovim putovanjima.

"Ovdje sam u društvu kćeri večerašnjeg voditelja Tončija, moje supruge i, najvažnije, majke kćerkice od koje mi se teško odvajati. Hvatamo zajedničke trenutke koliko god je moguće. Malena je promijenila već tri, četiri države u životu, naputovala se i jako to voli. Mi smo zajedno i to je najvažnije", ispričao je.

Linker
14. travanj 2024 12:54