YouTube / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Što je muškarac bez brkova?

Harry Styles o drastičnoj promjeni izgleda: 'Odlučio sam da želim izgledati kao Super Mario'

Pjevač je za vrijeme karantene učio talijanski tako da je ljeto odlučio provesti u toj zemlji, a ova zvijezda nekadašnjeg boy benda odlučila je poraditi i na svom imidžu, pa je tako svoj baby face "ukrasio" brkovima.

Britanski pjevač Harry Styles (26) osim što uživa u ljetu i ljetnom odmoru, pokazao je da je za vrijeme pandemije ostvario neke dugo priželjkivane želje. Jedna od najočitijih je promjena izgleda, jer je nekadašnji član boy benda One Direction pustio brkove.

Međutim, novim "ličnim opisom" - brcima u stilu sedamdesetih, Harry se ipak nije pohvalio sam, nego ga je 'izdao' proizvođač maslinovog ulja i balzamičnog octa. Harry je, naime, na odmoru u Italiji, dok je boravio u Modeni, svratio i do Ville Mandori, gdje su ga fotografirali i tu sliku objavili na svojim društvenim mrežama.

"Hvala ti Harry na posjeti, uživaj u našem malom daru", napisali su njegovi domaćini i objavili sliku pjevača kako pozira s bočicom balzamičnog octa. Ležerno odjeven u traperice i majicu na pruge, Harry je ponosno pokazao svoje nove brkove.

Novu ljubav, onu prema nama susjednoj državi Italiji, pjevač je pokazao još u ožujku kada je otkrio da slobodno vrijeme u karanteni koristi za učenje talijansko jezika.

Brkovi su mu želja još od puberteta

"Malo je teško, ali dobro je, sretan sam što sam s prijateljima u našoj sigurnoj samoizolacijskoj kući. Čudno je vrijeme, ali smo oprezni, slušamo glazbu, igramo igrice... klasične stvari u karanteni. Sada je idealno vrijeme za naučiti novu vještinu ili hobi. Učim talijanski i uzimam satove znakovnog jezika", kazao je Harry za BBC Radio.

Mladi pjevač, ako je bio iskren, očito usavršava svoj talijanski na ovom putovanju, za što zaslužuje samo pohvale. Ovaj je pjevač svoj novi ljetni hit "Watermelon sugar" posvetio - dodirivanju i time vrlo jasno dao do znanja što mu najviše nedostaje u ovom novom normalnom.

Harry je, čini se karantenu iskoristio i za ostvarenje još jednog sna, i to iz djetinjstva, jer je davne 2011. u objavi na Twitteru napisao da želi pustiti brkove i detaljno opisao kakve.

"Odlučio sam da želim brkove... Ali ne one za cool tipove... Ja želim brkove kakve ima (Super) Mario. O daaa!", napisao je tada 17-godišnji Harry. Pa čini se, i prema odjeći i prema ponosnom brku, da si je nakon nekoliko mjeseci igranja igrica i učenja talijanskog pjevač odlučio ispuniti i ovu mladenačku želju.


Čitajte i:

Od klinaca do frajera: Prisjetili smo se kako su dečki iz One Directiona izgledali prije deset godina

Novi Harry Styles: Glazbena i modna preobrazba pop pjevača s rokerskim šarmom

Jedan od najzgodnijih muškaraca potpuno je očaran francuskom manekenkom

Linker
19. travanj 2024 05:30