JE LI MOGUĆE?

Heidi Klum otkrila tajnu uspješnog braka: ‘Sišem njegovu mladu krv"

U braku su od veljače 2019. godine, a bivša manekenka nedavno je otkrila kako joj je suprug pomogao da zadrži mladenački sjaj.

Bivša njemačka manekenka Heidi Klum konačno je otkrila tajnu svog mladolikog izgleda! U najnovijem intervjuu za E!‘, otvoreno je razgovarala o braku sa suprugom Tomom Kaulitzom. U jednom trenutku je šokirala sve kada se našalila da joj je 17 godina mlađi partner, pomogao da zadrži svoj mladenački sjaj.

"Da, istina je da sišem njegovu mladu krv", našalila se pa dodala: "Kao vampir!"

Heidi koja je trenutno članica žirija u američkoj zabavnoj emisija ‘Amerika traži talente‘, također je priznala da je nostalgična kada pomisli kako vrijeme leti: "Proletjelo je, ali osjećam kao da ga poznajem cijeli život".

"Jednostavno ga previše dobro poznajem. Mi smo najbolji prijatelji, stalno se družimo", nastavila je.

"Osjećam se kao da sam konačno pronašla onog pravog. Za sada je dobro. Nadam se da će tako i ostati", zaključila je na kraju.

Podsjetimo, Klum i Kaulitz vjenčali su se na Capriju u kolovozu 2019. nakon što su se zakonski vjenčali iste godine u veljači.

Bivša manekenka je također više puta u medijima priznala da se osjeća ispunjenom i sretnijom otkad je on dio njenog života.

"Prvi put imam partnera s kojim mogu razgovarati o svemu. Nekoga tko dijeli sa mnom sve", rekla je Klum, te dodala: "Prije sam bila u potpunosti sama i oslonjena na samu sebe. Prvi put sam iskusila kako je zapravo imati pravog životnog partnera."

image
FRAZER HARRISON AFP

"On je najslađa i najbrižnija osoba na svijetu. Ne znam kad sam zadnji put bila ovako sretna u životu. Možda je to zato što je Nijemac i razumijemo se na drugačiji način. Ali zasad je dobro", kaže Heidi koja je već bila u braku s pjevačem Sealom od 2005. do 2014. i sa slavnim frizerom Ricom Pipinom od 1997. do 2002. godine.

Linker
25. travanj 2024 22:41