to smo čekali!

Henry Cavill ima velike vijesti! Vraća se u ulogu legendarnog DC superjunaka

Britanski glumac rekao je da je njegova cameo uloga u filmu ‘Crni Adam‘ Dwaynea Johnsona bila ‘samo mali okus stvari koje dolaze‘.

Henry Cavill službeno je potvrdio da će ponoviti svoju ulogu Supermana za buduće projekte i obećao obožavateljima da će njihovo strpljenje biti nagrađeno. Glumac koji se pojavio u više filmova DC franšize i koji nas je osvojio u seriji "Witcher" rekao je da je njegova nedavna cameo uloga u novom filmu "Crni Adam" tek početak za ono što dolazi

U video objavi na Instagramu, Cavill se izravno obratio obožavateljima, rekavši da nije želio pokvariti vijest prije nego što su obožavatelji imali priliku vidjeti "Crnog Adama", u kojem glumi Dwayne Johnson.

"Bok svima! Htio sam pričekati da vikend završi prije nego što ovo objavim jer sam želio svima vama dati priliku da gledate ‘Crnog Adama‘. Ali sada kada vas ima puno, htio sam službeno objaviti da sam se vratio kao Superman, a slika koju vidite na ovoj objavi i ono što ste vidjeli u ‘Crnom Adamu‘ samo je mali dio stvari koje dolaze", napisao je Cavill.

Na kraju se zahvalio svojim obožavateljima na podršci i strpljenju te napomenuo da će ono "biti nagrađeno".

Cavill se kao Superman osim u "Crnom Adamu" pojavio 2013. u "Čovjeku od čelika", 2016. u "Batmanu protiv Supermana" i 2017. u "Ligi pravde".

image

Henry Cavill kao Superman

THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA

U znak potpore svom kolegi, Johnson je, inače jedan od producenata "Crnog Adama", podijelio Cavillovu objavu i napisao: "Godinama smo se borili da te vratimo. Uvijek su govorili ne. Ne možemo inteligentno i strateški izgraditi naš DC svijet bez najvećeg superheroja svih vremena. Jer nama će fanovi uvijek biti na prvom mjestu. Dobrodošao kući, Supermane. Vidimo se u kvartu".

Linker
20. travanj 2024 14:45