SREĆA NAJVEĆA

Hilary Swank otkrila da su stigli blizanci: ‘Nije bilo lako, ali tu su dječak i djevojčica‘

Dvostruka dobitnica Oscara postala je mama blizanaca u 49. godini. Još im nije otkrila imena, ali je podijelila fotografiju s bebama.

Holivudska glumica Hilary Swank otkrila je u uskrsnoj objavi najljepšu moguću vijest: na svijet su stigli blizanci, djevojčica i dječak. Glumica nije otkrila kada su točno bebe rođene, ali je uz fotografiju napisala: "Nije bilo lako. Ali dječak i djevojčica! Sretan Uskrs! Objava iz čistog raja". Ovo su prva djeca za slavnu oskarovku, a sina i kćer dobila je sa svojim drugim suprugom, poduzetnikom Philipom Schneiderom.

Iznijeti rizičnu trudnoću s blizancima s napunjenih 48 godina nije bio jednostavan pothvat, ali u svemu joj je suprug bio najveća podrška.

"Philip je bio apsolutno nevjerojatan i Hilary već sada, tijekom trudnoće, može vidjeti kakav će biti divan otac. Bio je super zaštitnički nastrojen prema Hilary, brinuo se o svemu što joj treba, doista je vrlo pažljiv", otkrio je izvor blizak paru tijekom glumičine trudnoće.

Iako nije poznat točan datum rođenja blizanaca, čini se da su uranili jer je zvijezda filmova "Dečki ne plaču" i "Djevojka od milijun dolara" vjerovala da joj termin pada na značajan dan, 16. travnja, na rođendan voljenog oca Stephena Michaela Swanka. U tome je vidjela posebnu podudarnost, da se toliko željene bebe rode na rođendan njenog oca, koji je preminuo u listopadu 2021. No bebe su se ipak požurile.

image

Hilary Swank sa suprugom Philipom Schneiderom na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Sretnu vijest popratili su lajkovi 1,4 milijuna njenih pratitelja na Instagramu, a među njima su i njezine kolegice i kolege. Holivudska diva Sharon Stone joj je napisala: "Bog te blagoslovio! Ovo je najneobičnije putovanje ikada ❣️tako sam sretna zbog vas”, a čestitkama su se pridružili i glumac iz serije "Moderna obitelj", Jesse Tyler Ferguson te glumica poznata po ulozi u seriji "Tree Hill", Sophia Bush.

Linker
25. travanj 2024 03:30