Treće dijete

Holivudska glumica skrivala da je treći put postala mama

Samozatajna zvijezda filma ‘Najveći showman‘ uspjela je u tajnosti roditi roditi bebu, bez priopćenja glasnogovornika i objave na društvenim mrežama.

Obitelj američke glumice Michelle Williams povećala se za jednog člana s kojim se nedavno uputila na prvu šetnju. Bebu je smjestila u nosiljku, a pokraj nje su bili suprug Thomas Kail i njihov dvogodišnji sin Hart. Nije otkrila je li se ponosnom ocu, američkom kazališnom redatelju i njoj ispunila želja za djevojčicom, kao ni ime prinove, javlja Page Six. S obzirom na to da je ime njihovog sina otkrila nekoliko mjeseci poslije rođenja, fanovi će vjerojatno i ovaj put morati pričekati.

Zvijezdi filma Najveći showman koja je svibnju ove godine otkrila je druga beba na putu, pošlo za rukom ono što uspijeva rijetkim holivudskim glumicama: rodila je u tajnosti, bez priopćenja glasnogovornika i objave na društvenim mrežama. Da nije bilo uvijek budnih paparazza koji su zabilježili prvi obiteljski izlazak s bebom, pitanje je kad bismo doznali za sretnu vijest?

Michelle je prvi put postala mama 2005., kada je rodila kćer Matildu čiji je otac njen bivši partner, tragično preminuli glumac Heath Ledger.

"Ne postoji ništa što vas čini predanijim stvaranju boljeg svijeta od odgoja djeteta. Roditi dijete je gotovo transcendentalno iskustvo. Kombinirate svoj DNK s nekim drugim kako biste stvorili novi život”, ranije je izjavila glumica.

Linker
18. travanj 2024 23:17