izazvao pomutnju

Holivudski miljenik nije se dao van iz boxa momčadi Formule 1 iako su mu rekli da im smeta

Glumac se priprema za ulogu u filmu koji je ‘Top Gun za automobilizam‘ i razgalio se kao dječak kad je došao na mjesto prepuno bolida.

Nisu svi oduševljeni kad im na vrata pokuca Brad Pitt i zadrži se dulje u posjetu nego što je pristojno. Najzgodniji holivudski frajer bio je, naime, gost tima Aston Martina na utrci Formule 1 za Veliku nagradu Sjedinjenih Država, a kako je tim bio u strci, smetali su im novinari koji im se motaju po boxu prateći Brada i bljeskanje fotoaparata. Da stvar bude gora, glumcu se nije žurilo. Razgalio se poput dječaka, zapitkivao je članove tima o svemu i svačemu, zapričavao je mehaničare usred posla i zabadao nos u rutinu momčadi usred utrke na stazi Dallas Circuit of the Americas dok su se borili za što bolji plasman.

Koliko je poznato, Brad se priprema za novu ulogu, radi se o Formuli 1 i jasno je zašto je toliko znatiželjan. Osim toga, koji dječak barem jednom nije poželio biti pilot bolida? Posjet utrci je, čini se, probudio njegove zapretene uspomene na djetinjstvo.

image

Ispunila mu se želja iz djetinjstva.

XPB IMAGES LTD/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Direktor tima Mike Krack priznao je da se nekoliko puta uljudno nakašljao dajući dobitniku Oscara na znanje da im je "poremetilo raspored", međutim, razgaljeni glumac ignorirao je signale, prenosi Daily Mail.

Riječ je o filmu opisanom kao ‘Top Gun za automobilizam‘, a Brad Pitt tumači jednu od glavnih uloga.

"Bili su s nama jako dugo, mnogo duže nego što se očekivalo. Da budem iskren, to nam je poremetilo raspored. Bili smo pod stresom. Podržat ćemo taj projekt najbolje što možemo, ali ne tijekom utrka", priznao je direktor tima.

image

Nije se htio maknuti sa staze.

XPB IMAGES LTD/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Vjerojatno nije bio sretan kad je doznao da producenti žele snimati stvarne scene tijekom prvenstva Formule 1 u idućoj godini. Među njima je i sedmerostruki svjetski prvak Lewis Hamilton. Kad sve bude gotovo, film će distribuirati Apple Studios, što znači da se od visokobudžetnog projekta jako puno očekuje. Za mehaničare i vozače Aston Martina to su loše vijesti: druženje s Bradom Pittom i njegovom svitom trajat će puno duže nego što su mislili.

Linker
20. travanj 2024 13:03