NAJVAŽNIJI NAVIJAČI

Holivudski nasljednici: Zvijezde su na Oscare stigle u pratnji djece

Najviše pažnje privukao je Colin Farrell, čija je pratnja bio 13-godišnji sin Henry te Salma Hayek u društvu kćeri Valentine Palome.

Na ovogodišnjim Oscarima holivudski "it" parovi pali su drugi plan. Svi su gledali neke od ovogodišnjih favorita, poput Angele Bassett i Brendana Frasera, koji su u Dolby Theatre u Los Angelesu stigli u društvu svojih najvećih navijača - sinova i kćeri. Nasljednici i nasljednice svojim su glamuroznim stylinzima išli ukorak s poznatim roditeljima, a na crvenom tepihu dokazali su i da znaju pozirati poput pravih profesionalaca.

image

Colin Farrell i sin Henry Farrell

FREDERIC J. BROWN AFP
image

Salma Hayek i kćer Valentina Paloma Pinault

MIKE COPPOLA GETTY IMAGES VIA AFP

Najviše pažnje privukao je Colin Farrell, nominiran u kategoriji najboljeg glumca za svoju ulogu u filmu "Duše otoka", čija je pratnja bio 13-godišnji sin Henry. Otac i sin odlučili su se za identične stylinge - Dolce & Gabanna smokinge, bijele košulje, crne leptir mašne i lakirane cipele.

image

Brendan Fraser sa sinovima Holdenom i Lelandom

ARTURO HOLMES GETTY IMAGES VIA AFP
image

Andie MacDowell s kćeri Rainey Qualley

ARTURO HOLMES GETTY IMAGES VIA AFP

Salmi Hayek se pridružila 15-godišnja kći Valentina Paloma, koju dijeli sa suprugom, francuskim milijarderom Francois-Henrijem Pinaultom. Obje su nosile crvene kreacije modne kuće Gucci - Salma je zablistala u šljokičastom izdanju, dok je Valentina odabrala klasičnu haljinu s korzetom.

image

Angela Bassett s suprugom, glumcem Courtneyjem B. Vanceom i djecom Bronwyn i Slaterom

FREDERIC J. BROWN AFP
image

Julia Louis-Dreyfus i sin Henry Hall

ANGELA WEISS AFP

Brendan Fraser oduševio je kritiku svojim povratničkim nastupom u filmu "Whale", a veselje i emocije zbog osvojenog kipića u kategoriji najboljeg glumca proslavio je sa sinovima Lelandom i Holdenom. Angelu Bassett podržali su suprug Courtney B. Vance te djeca Bronwyn i Slater, dok je pratnja Julije Louis-Dreyfus bio njezin 30-godišnji sin Henry Hall.

Linker
18. travanj 2024 15:25