Profimedia
WILDCAT

Holivudski nepotizam: Još jedna suradnja slavnog oca i kćeri

Nakon filma s mamom, Umom Thurman, Maya Hawke snimila je film pod režiserskom palicom tate Ethana Hawkea. U razgovoru s Varietyjem duo je otkrio što misle o ‘nepo baby‘ komentarima.

Nakon filma s mamom, Umom Thurman, Maya Hawke snimila je film pod režiserskom palicom tate Ethana Hawkea. U razgovoru s Varietyjem duo je otkrio što misle o ‘nepo baby‘ komentarima.

Nakon glumačke suradnje s mamom, Maya Hawke je na novom projektu, filmu “Wildcat” ponovno surađivala s tatom Ethanom Hawkeom. Mlada Maya u filmu utjelovljuje američku spisateljicu Flannery O’Connor, dok je Ethan redatelj i scenarist samog projekta.

Tata i kćer nedavno su u razgovoru za Variety govorili o detaljima poslovne suradnje i otkrili da Maya u filmu ima dvije scene seksa koje je Ethan morao režirati. "Nije me bilo briga. Morali smo se pobrinuti za Rafaela [Casala] i Coopera [Hoffmana]. Mislim da je njima bilo čudno", izjavio je slavni glumac i režiser.

Kako bi snimanje bilo što ugodnije svima uključenima u produkciju na setu su imali koordinatora intimnosti koji je posebno nadgledao snimanje scena seksa. “Pobrinuli smo se za njih na setu imati koordinatora intimnosti. Tako da su se osjećali sigurno i ugodno, a ne kao da su špijunirani od strane nečijeg jezivog tate”, objasnio je Ethan.

Zbog česte suradnje obitelji Hawke-Thurman, Maya je prozvana “nepo baby”, što Ethana ne smeta i često se upravo na taj račun i našali. Ipak, njegovoj kćeri koja je na početku karijere nije baš svejedno. "Ponekad sam zbog svih tih komentara nesigurna u sebe i svoje sposobnosti, ali moj tata je moj veliki učitelj i, na kraju svega, mi želimo raditi zajedno”, objasnila je glumica.

“Ako nas netko želi kritizirati zbog zajedničkog rada, to je sasvim pošteno”, rekao je Ethan. “Morate dopustiti ljudima da imaju svoje mišljenje. Jedino se morate potruditi napraviti dobar posao kada ste na pozornici."

Duo voli surađivati jer dijele jednaku ljubav prema filmu, to je njihov način izražavanja za koji kažu da je njihova sigurna luka. Ovo nije njihov prvi zajednički projekt - naime 2020. tata i kći surađivali su na povijesnoj miniseriji “The Good Lord Bird”.

Film “Wildcat” premijerno je prikazan na 50. Telluride Film Festivalu, a glumačku postavu uz Hawke upotpunjuju Laura Linney, Philip Ettinger, Rafael Casal i Cooper Hoffmann.

Linker
27. travanj 2024 06:29