Teški trenuci

Holly Willoughby vratila se ulozi voditeljice: Suzdržavajući suze progovorila o skandalu

Holly Willoughby rekla je da se osjećala "potreseno, uznemireno, iznevjereno i zabrinuto" kad se vratila u emisiju "This Morning" nakon skandala s bivšim voditeljem Phillipa Schofielda.

Holly Willoughby vratila se u britansku emisiju "This Morning" zajedno s Josie Gibson, a TV voditeljica dotakla se nedavne kontroverze koju je pokrenuo njezin bivši kolega i suvoditelj, Phillip Schofield.

Osvrćući se na nedavna šuškanja o toksičnosti u emisiji ITV-a, kao i na Phillipovu izjavu kojom potvrđuje da je imao aferu s mlađim muškarcem na setu, Holly se prije svega obratila svojoj kolegici, rekavši: "Josie, hvala ti što si ovdje. Duboko udahni."

Gledajući u kameru, Holly je izgledala nervozno i imala je drhtav glas dok je rekla: "Prvo, jeste li dobro? Nadam se da jeste.. Pretpostavljam da se možda osjećate kao ja, zabrinuto, potreseno, uznemireno, iznevjereno i da imate puna pitanja. Vi, ja i svi ovdje vjerovali smo nekome tko nije govorio istinu, tko se ponašao na način da su i sami osjećali da moraju dati otkaz na ITV-u i odustati od karijere koju su voljeli. Puno je toga za procesuirati. Jednako je teško vidjeti danak koji je to uzelo na njegovo vlastito mentalno zdravlje. Mislim da je ono što nas sada sve ujedinjuje želja za iscjeljenjem, za zdravljem i dobrobit svih. Nadam se da, dok počinjemo ovo novo poglavlje i vraćamo se toplini i magiji koju emisija predstavlja svima nama, možemo pronaći snagu jedni u drugima. Od srca, hvala vam na svim vašim ljubaznim porukama". Zatim je podijelila veliki zagrljaj s Josie, našalivši se da joj treba jedan.

image
PROFIMEDIA

Hollyin povratak u show dolazi nekoliko dana nakon što je Phillip dao nekoliko intervjua u kojima je razgovarao o svom odnosu s članom emisije, kojeg je prvi put upoznao kada je bio tinejdžer. Negirajući da je Holly imala bilo kakva saznanja o vezi, objasnio je: "Obožavam Holly. Uvijek sam je obožavao. Ona je moja TV sestra. Nemam s njom nikakav problem. Rekao bih svima, svojoj obitelji, prijateljima, mojim radnim kolegama, ITV-u, javnosti, mojoj agenciji, ljudima kojima sam lagao: Očajnički mi je žao. Ali prvenstveno bih se želio ispričati njemu."

image
PROFIMEDIA

Dodao je da je Holly poslao WhatsApp poruku, ali da mu nikada nije odgovorila. Holly je samo jednom do sada progovorila o vijestima o Phillipovoj vezi putem Instagrama, napisavši: "Kada su se prvi put pojavile priče o ovoj vezi, izravno sam pitala Phila je li to istina i rečeno mi je da nije. Jako je bolno znati da je to bila laž.”

Linker
25. travanj 2024 03:56