Haljina ili negliže?

Hrabro izdanje: Trend prozirnog na crvenom tepihu Rita Ora digla je na još višu razinu

Kantautorica je ukrala pozornost na partyju organiziranom uoči dodjele Zlatnih globusa jer svi pričaju o njezinoj prozirnoj, čipkastoj haljini.

Odvažna večernja haljina Rite Ore zasjenila je holivudski party upriličen uoči dodjele Zlatnih globusa ovog tjedna. Pop zvijezda kosovskih korijena malo toga je prepustila mašti u čipkastoj haljini boje ametista, ispod koje su se nazirale njene grudi. Bradavice se nisu vidjele zbog naljepnica u boji kože kojima ih je prekrila, no gotovo sve ostalo je prepustila pogledima uzvanika.

U posljednje vrijeme kantautorica slijedi trend prozirnih modnih kombinacija. Šteta je samo što je njen vrlo hrabar svečani look zasjenio dijamantne naušnice u obliku srca, premda se radi o vrlo konkretnom nakitu od nekoliko karata po naušnici.

image

Rita Ora ukrala je pozornost na partyju uoči dodjele Zlatnih globusa

EMMA MCINTYRE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Njezin partner, novozelandski redatelj Taiki Waititi (magazin People pisao je u kolovozu prošle godine da su se tajno vjenčali), uglavnom je gledao u pod. Nije baš ostavljao dojam da je dobre volje. Razlog bi mogla biti činjenica da ove godine nije među nominiranima za Zlatni globus, a možda mu se nije svidjela njena haljina?

U rujnu ove godine trebala bi se održati premijera njegovog filma "Next Goal Win" čiji je scenarist i redatelj: temelji se na istoimenom dokumentarcu o nevjerojatnim naporima momčadi Američke Samoe, najslabije nogometne vrste na svijetu, da se 2014. klasificira na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu.

Linker
20. travanj 2024 14:33