uživaju u ljubavi

Hrvatski reprezentativac došao dati intervju, a novinarka mu je osvojila srce

Svog će zaručnika Brunu Petkovića Iva Šarić bodriti i na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje hrvatske reprezentativce danas očekuje utakmica protiv Kanade.

Krajem 2019. novinarka Iva Šarić je odradila intervjuu za emisiju Klub 7 s najpoželjnijim nogometašem u Hrvatskoj. Bruno Petković je bivšoj manekenki i novinarki tada odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama.

Naglasio je pritom da nikad ne bi bio novinar kad se ne bi bavio nogometom, a bez suzdržavanja je odgovorio i na najzahtjevnija pitanja, kao i ono je li u ljubavnoj vezi.

Tada je naglasio da uživa u slobodi, no to se brzo promijenilo. Naime, upravo je tada zaiskrilo između njega i Ive, a njihova veza u kojoj su dobili sinčića traje do danas.

image

Ovog ljeta bili su zajedno na vjenčanju Duje i Adriane Ćaleta-Car

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Ubrzo nakon intervjua su viđeni u poznatom zagrebačkom restoranu Okrugljak, a svoju su vezu skrivali sve dok nije otkriveno da će postati roditelji. Maleni Adrian na svijet je stigao 3. travnja 2021., a oko mališana, osim Brune, Ivi pomažu i starija polubraća Carlos i Leon, koje je dobila u braku s nogometnim trenerom Jerkom Lekom.

Bruno i Iva zaručili su se lanjskog listopada, a u to vrijeme i krstili svog sina.

image

Lanjskog listopada krstili su sina

RANKO SUVAR/CROPIX

"Moja djeca su mi početak i kraj svakog dana i često se šalim da su i djelomice zaslužna što sam poslije porođaja brzo vratila prijašnju liniju. Dok sam bila trudna s Adrianom puno sam i planinarila i vježbala pilates. No, za lijep izgled najvažniji je skladan život i unutarnji mir, što ja imam", rekla nam je Iva lani.

image

"Moja djeca su mi početak i kraj svakog dana", kaže Iva

LIVIO ANDRIJIC/CROPIX

Svog će zaručnika bodriti i na Svjetskom prvenstvu u Katru, gdje hrvatske reprezentativce danas očekuje utakmica protiv Kanade.

Linker
18. travanj 2024 21:57