Odnedavno soler, Hugh Jackman traži novu partnericu

 KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK
RAZOTKRIVANJE

Hugh Jackman štošta će otkriti o sebi i razvodu nakon 27 godina braka

Poznati glumac počeo je pisati memoare u kojima će se razotkriti i štošta otkriti o svom životu, braku i razvodu, a u međuvremenu traži i novu partnericu.

Poznati glumac počeo je pisati memoare u kojima će se razotkriti i štošta otkriti o svom životu, braku i razvodu, a u međuvremenu traži i novu partnericu.

Nenadana objava kako se razvodi od supruge Deborre Lee-Furness poslije 27 godina braka, nije jedino iznenađenje kojim je Hugh Jackman zatekao fanove. Najbolje tek slijedi jer je holivudski glumac u ranoj fazi pisanja novih "bombastičnih memoara". Zvijezda SF-filma "Putovanje kroz sjećanja" iz 2021., ovaj put će u svoje uspomene uroniti u proznoj formi, pišući o svom životu.

"Hugh je odlučio napisati knjigu jer je konačno iskren prema sebi. Tema će biti njegov život. Otvorit će se kao nikada prije", rekao je izvor blizak glumcu za US Weekly.

U međuvremenu se doznalo da su se glumac, koji se proslavio u romantičnoj komediji s Meg Ryan iz 2001. "Kate & Leopold" i njegova uskoro bivša supruga, već neko vrijeme nosili s problemima u braku. Njihov formalni razlaz nije iznenadio njima bliske osobe jer su, čini se, već neko vrijeme vodili gotovo odvojene živote. No Jackman je u travnju prošle godine supruzi čestitao godišnjicu braka riječima koje baš ne ostavljaju dojam da su upućene reda radi. Reći supruzi javno "volim te" neobična je situacija u braku koji je, navodno, već tada tonuo.

"Volim te Deb. Danas nam je 27. godišnjica braka. 27 godina! Toliko te volim. Zajedno smo stvorili prekrasnu obitelj. I život. Tvoj smijeh, tvoj duh, velikodušnost, humor, drskost, hrabrost i odanost nevjerojatan su mi dar. Volim te svim srcem", podijelio je glumac.

image

Jedan od posljednjih zajedničkih izlazaka sa suprugom Deborrom-Lee Furness na ovogodišnjem Wimbledonu

DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK

Njegova knjiga osvijetlit će što je i kada u njihovom braku, u kojem su dobili 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnji kćer Avu, krenulo nizbrdo. U međuvremenu je, kao "friški" soler počeo tražiti novu partnericu.

Linker
26. travanj 2024 00:24