Velikih 70

I dalje izgleda kao James Bond: Pierce Brosnan u društvu omiljenih žena proslavio rođendan

Glumac najpoznatiji po ulozi Jamesa Bonda u dobrom raspoloženju proslavio je 70. rođendan, u društvu svoje majke i supruge.

Dobro raspoložen i u društvu majke May i supruge Keely Shaye Smith, glumac Pierce Brosnan proslavio je rođendan u restoranu u Malibuu. Glumac je napunio 70. godina, a na ručak je izašao u neobičnom outfitu: spojio je karirani sportski sako i trenirku ispod koje je nosio kratku majicu, a sve je zaokružio velikim šeširom i sunčanim naočalama. No, nakon što je skinuo sako i trenirku, pokazao je zavidnu fizičku formu koju održava godinama. Jedan od omiljenijih James Bondova obožava različite sportske aktivnosti pa često igra golf, a veliki je obožavatelj bicikliranja i veslanja.

image
BENS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BENS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon rođendanskog ručka, izašao je iz restorana držeći majku za ruku, a sa suprugom je izmijenio i nekoliko poljubaca ispred fotografa. Keely Shaye i Pierce u braku su više 20 godina i slove za jedan od najstabilnijih parova u svijetu Hollywooda koji svoju privatnost ne izlaže u javnosti, Pierce često ističe kako mu je supruga najveća podrška te ga je podržavala i u umjetnosti te nagovorila da se napokon odluči na samostalnu izložbu. Tako je u galeriji u Los Angelesu nedavno otvorena njegova izložba naziva "So Many Dreams", a neke fotografije umjetnina podijelio je na Instagramu.

image
THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA THE HOLLYWOOD JR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Bavim se slikanjem od 87. godine i na mene djeluje terapeutski. Slikanje mi je pomoglo da pronađem svoj put u životu. Kada god osjećam ljutnju, prenesem je na umjetničko platno. Čini me opuštenim i jednostavno mi donosi sreću", kazao je glumac u nedavnom intervjuu.

Linker
14. travanj 2024 11:29