INSTAGRAM
IPAK RAZVOD

I službeno je gotovo: Slavna pjevačica predala zahtjev za razvod, pronašla je ljubav s drugim

Pjevačica Ariana Grande i njezin suprug Dalton Gomez i službeno su podnijeli papire za razvod, sedam mjeseci nakon što su se razišli.

Pjevačica Ariana Grande i njezin suprug Dalton Gomez i službeno su podnijeli papire za razvod, sedam mjeseci nakon što su se razišli.

Nakon što su vijesti o prekidu došle ovo ljeto, Ariana Grande i sada već uskoro njezin bivši suprug službeno su podnijeli zahtjev za razvod. Odvjetnica pjevačice Laura Wasser podnijela je papire za razvod u ponedjeljak, a kao razlog razvoda navela je "nepomirljive razlike". Njezin uskoro bivši suprug Dalton Gomez podnio je zahtjev odmah nakon. Izvori bliski paru tvrde da su bili jako brižni i puni poštovanja jedno prema drugome tijekom cijelog procesa. Magazin People je također potvrdio vijest da je bar sve formalizirao nakon što su se razišli 20. veljače ove godine.

image

Ariana Grande s bivšim suprugom Daltonom Gomezom

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Par je odvojio svoje zajedničko vrijeme kao bi nasamo razradili detalje sporazuma. Izvor blizak paru otkrio je da Ariana ima samo lijepe riječi o Daltonu. "Tijekom njihovog braka, Dalton je bio njezin najveći obožavatelj", rekao je i dodao da se brak već polagano počeo raspadati kada je pjevačica otišla u London snimati film "Wicked".

image

U srpnju ove godine viđena je bez vjenčanog prstena

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

Ariana i Dalton vjenčali su se na intimnoj ceremoniji 15. svibnja 2021., nakon što su objavili zaruke u prosincu 2020. godine. Prva nagađanja da se pjevačica razvodi počela su kada je u srpnju viđena bez vjenčanog prstena na Wimbledonu, a uskoro nakon otkriveno je kako je u vezi sa svojim kolegom glumcem Ethanom Slaterom iz filma "Wicked". On se nedavno rastavio od svoje supruge Lily Jay u srpnju, koja mu je bila srednjoškolska ljubav, a imaju i jednogodišnjeg sina.

image

Ariana Grande i njezin novi dečko, glumac Ethan Slater

INSTAGRAM/PLANET/PROFIMEDIA

"Ariana i Ethan počeli su se viđati nakon što su njihovi brakovi propali", objasnio je obiteljski prijatelj. Ipak, vjeruje se da su se pjevačica i glumac viđali dok je Slater bio još u braku, a slučajni svjedok je dobitnica Oscara Michelle Yeoh. Na Instagramu je objavila Arianinu i Ethanovu fotografiju s proslave na snimanju filma "Wicked", što je u međuvremenu postao dokaz da su postali par dok su oboje još bili u brakovima. U međuvremenu, fotografija je uklonjena.

Prije braka s Daltonom Gomezom, pjevačica je bila zaručena za Petea Davidsona s kojim je bila u vezi četiri mjeseca. Do kraha njihove veze je došlo kada je objavljeno da je njezin bivši dečko, američki reper Mac Miller preminuo. Davidson se ponudio da će joj pomoći prebroditi emocionalni gubitak, ali je naposljetku otišao svojim putem.

Linker
29. travanj 2024 18:20