ususret 2023.

Ida Prester o zlatnim pravilima koja je usvojila 2022.: ‘Ne ispričavaj se zbog svojih čudnosti‘

Zagrebačka pjevačica fanovima je otkrila tri zlatna pravila koja je usvojila ove godine, za nju najbolje do sada i najavila novogodišnji koncert ispred katedrale svetog Jakova u Šibeniku sa svojim bendom Lollobrigidom.

Među najpozitivnije i najvibrantnije osobe na estradi, ako je se uopće može svrstati u taj koš, svakako spada Ida Prester. Uvijek pozitivna, nasmijana, otvorena, duhovita, modno zabavna i uvijek svoja. Sada, kada se opraštamo od 2022., nekom tužne godine, nekom uzbudljive, globalno svakako zastrašujuće, a nekom pozitivne, pjevačica se također osvrnula na godinu na izmaku te najavila novogodišnji koncert koji će sa svojim bendom Lollobrigida održati u Šibeniku.

"Kakva vam je bila 2022.? Meni baš ovakva: brza, leteća, neuredna, razbarušena. I najbolja do sada, stvarno. U svom tom kaosu usvojila sam tri zlatna pravila:

- Jasno reci što želiš i uzmi što ti treba, ne čekaj nikoga.

- Smij se iz sveg glasa, ne stišavaj se i ne pokrivaj, što te briga.

- Znaš tko si, ne ispričavaj se zbog svojih čudnosti, njeguj ih", napisala je na svom Instagram profilu i pozvala ekipu na doček Nove u Šibenik.

Ova mama dvojice sinova Roka i Ria, rado na svojim mrežama objavljuje crtice iz privatnog života, u sretnom je braku s Beograđaninom Ivanom Peševskim Vanijem, a ove jeseni preselili su se u novi dom.

Linker
20. travanj 2024 05:24