STYLISH I NA SNIJEGU

Ida Prester s mužem i djecom uživa na skijanju u Italiji, pažnju je privukao njen modni odabir

Pjevačica je poznata po svojim kreativnim stylinzima za nastupe, a ni svojim je snježnim stylingom nije razočarala fanove. Retro skijaško odijelo u kombinaciji s čupavom šubarom od bijelog krzna donijelo joj je brojne komplimente.

Pjevačica Ida Prester i njezin suprug, poduzetnik Ivan Peševski razveselili su svoje sinove Rija i Roka obiteljskim putovanjem za vrijeme školskih praznika. Posljednjih dana uživaju u zimskim radostima na Dolomitskim Alpama u Italiji, a idilične trenutke sa odmora Ida je podijelila i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Bračni par i njihova djeca najprije su se okušali u skijanju, a zatim su razgledali montažnu planinsku kućicu i "obilježili" je svojom naljepnicom. "Dobrodošli u našu gajbu! Zalijepili smo naljepnicu, večeras ovdje spavamo", našalila se Prester uz snimku na kojoj Roko i Rio istražuju unutrašnjost kućice.

Ida je poznata po svojim kreativnim stylinzima za nastupe, a ni svojim je snježnim modnim odabirom nije razočarala fanove. Odabrala je retro skijaško odijelo branda J. Lindeberg, koje joj je u kombinaciji s čupavom šubarom od bijelog krzna donijelo brojne komplimente.

Nakon napornog dana na snijegu na red je došla obilna večera, no umjesto lokalnih specijaliteta obitelj se držala provjerenog slavonskog recepta - slanine, sira i čvaraka. "Kad ih se dobro izmori, sve može!", zaključila je Ida.

Linker
19. travanj 2024 06:42