sretna što ga ima

Igor Mešin ‘spasio‘ novu voditeljicu ‘Plesa sa zvijezdama‘ Tamaru Loos: ‘Da nije bilo njega...‘

Nova voditeljica Plesa sa zvijezdama otkrila nam je rituale kojima si diže samopouzdanje, kao i to ima li šanse da zapleše sa svojim kolegom Igorom Mešinom.

Osim potpuno novog seta natjecatelja, televizijski show ‘Ples sa zvijezdama‘ ove sezone ima još jednu veliku novost. Voditeljica koja će bodriti kandidate i njihove plesne mentore ove sezone je Tamara Loos. Ona će rame uz rame s veteranom Igorom Mešinom svake nedjelje idućih 12 tjedana voditi taj spektakl koji ide uživo. Pitali smo Tamaru je li spremna za ovaj izazov u karijeri.

"Što mi ljudi više ponavljaju da se bliži taj dan, to mi je trema veća. Zapravo sam najmirnija kad sam ovdje na probama, a postala sam nemirna kad nisam ovdje, 1000 misli mi ide kroz glavu. Redoslijed je ovakav: ja to ne mogu, kako ću ja to, past ću, nešto će se dogoditi... Kad sam tu onda sam cool, u sigurnim rukama, svi se brinu za mene, sve je pod kontrolom. Jer su stvarno svi fokusirani. To mi daje samouvjerenost, ali najgore je čovjeku sa svojim mislima. Mislim da ću spavati na Novoj TV, od sada do nedjelje. U studiju", našalila se Tamara na partiju koji je Nova TV organizirala u studiju, iz kojeg će se emitirati emisija čija prva epizoda kreće u nedjelju, 5. ožujka.

image

Tamara Loos nova je voditeljica ‘Plesa sa zvijezdama‘

NOVA TV

Uz ovu radijsku i TV voditeljicu bit će i prekaljeni voditelj i glumac Igor Mešin, a kako nam je otkrila, on je nije zasipao savjetima, ali jedna stvar je joj je iznimno korisna. "On odiše jednom potpuno smirenom energijom, i to mi je zapravo najvažnije - upiti što više te njegove energije. Stvarno ima utakmica u nogama, tu na Novoj TV nema što ne vodi, ide iz projekta u projekt. On mi je super! I super mi je da znam da je on tu i da se mogu na njega osloniti ako bilo što pođe po zlu", iskrena je Tamara.

Ideja da ona i kolega zaplešu u emisiji nimalo joj se nije svidjela, kako kaže ona ili vodi ili pleše, a spojiti to u jednu plesnu točku dvoje voditelja ne bi bila dobra ideja.

image
RANKO ŠUVAR/CROPIX

"Ja sam na žalost čovjek koji se da nagovoriti na svašta u životu, i da tu nije Igor koji je rekao: ‘Ne, ja neću plesati, ja ne znam plesati‘, ja bih vjerojatno pristala, da probam. A to ne bi bilo nimalo dobro, jer sam jednostavno pokočena. Stvar je u glavi, ne mogu se u tom smislu opustiti. Kad vidim naše plesače i zvijezde koje sve bolje i bolje plešu, samo sam mi kroz glavu prolazi: ‘Tamara nemoj ni pokušavati, drži se voditeljskog posla‘", nasmijala se na svoj račun voditeljica.

Budući da je i sama priznala da je "pere" poprilična trema prije nego će krenuti emisija, otkrila je i kakvim se malim ritualima hrabri prije angažmana. "Užasno je smiješno, ne znam je li to ritual ili će to tek postati. Malo me čak i sram to priznati. Slučajno sam u bespućima YouTubea naišla na isječak iz filma ‘Rocky‘. Dakle, upišete ‘Rocky inspirational speech‘, ima ta jedna scena gdje on svom sinu objašnjava da mora vjerovati u sebe, traje tri minute i uvijek se rasplačem. To si pustim, jako se napunim samopouzdanjem, ali istina bog ja to zaboravim čim isječak završi", priznala je Tamara i dodala da je ipak nećemo moći vidjeti kako trči stepenicama poput Silvestera Stallonea u jednoj od najpoznatijih scena iz serijala o Rockyju.

"Ipak imam štikle, ali tko zna imamo 12 emisija, možda se i to promijeni", ostavila je sve mogućnosti otvorenima Tamara.

image
RANKO SUVAR CROPIX

Kao najveću podršku svojih najmilijih izdvojila je cool savjet svoje majke. "Moja mama je imala najbolju izjavu, rekla mi je: ‘A što, dođeš tamo staneš i pričaš...‘ I mislim si ja: ‘Ne ide to baš tako mama‘, ali zapravo nije loše da idem s tom mišlju u emisije - dođem, stanem i pričam. To je to...", zaključila je Tamara Loos.

Linker
24. travanj 2024 00:50