Dobri prijatelji

Ima poseban razlog: Adam Sandler svake godine šalje cvijeće na adresu Jennifer Aniston

Slavna "Prijateljica" i izvan filmskog seta u dobrim je odnosima s poznatim komičarom.

Jennifer Aniston otkrila je koliko dobre prijatelje ima u obitelji Sandler - glumica je pričala o raznim stvarima koje su joj se do sad događale kroz život, a između ispričala je da joj Adam Sandler i njegova supruga svake godine za Majčin dan pošalju cvijeće.

Lijepa je to gesta prema glumici koja je prošle godine otkrila koliko se zapravo borila kako bi postala majka. Za časopis Allure opisala je borbu s neplodnošću i umjetnom oplodnjom koju je prolazila dok ju je čitav svijet optuživao da je zbog karijere žrtvovala majčinstvo.

"Bio je to zahtjevan put za mene... Sve te godine i godine špekulacija javnosti, bilo je iznimno teško. Prolazila sam kroz proces umjetne oplodnje, pila kineske čajeve, sve sam isprobala. Davala sam sve u to. Bila bih dala sve da mi je netko rekao da zamrznem jajašca i da si učinim uslugu", otkrila je Aniston tada.

Osvrnula se tada i na pretpostavke da je, nakon razvoda od Brada Pitta, odabrala karijeru umjesto djece: "To su čiste laži. Narativ da sam bila sebična i da mi je samo stalo do karijere. Bože oprosti da uspješna žena nema djece" Ipak, kako sama kaže, ne žali ni za čime na tom putu potpomognute oplodnje: "Tu sam gdje jesam. Taj brod je otplovio. I zapravo osjećam malo olakšanje zato što se više ne pitam ‘mogu li?‘ Ne moram više razmišljati o tome" rekla je Aniston. A mali znakovi pažnje i podrške od strane dobrih prijatelja sigurno joj to dodatno olakšavaju.

Linker
04. travanj 2024 07:46