Sretne vijesti

Imaju dva sina: Omiljena glumica i suprug čekaju treće dijete

Nakon dvije trudnoće 43-godišnja glumica i suprug čekaju svoje treće dijete.

Claire Danes i Hugh Dancy uskoro će proširiti obitelj, naime par čeka svoje treće dijete. Sretnu vijest njihovi medijski zastupnici potvrdili su za People. Obitelj dvoje glumaca uskoro će imati pet članova, proširenje im stiže nakon zaposlene godine za oboje. Američka glumica i engleski glumac vjenčali su se 2009., a ponosni su roditelji dvojice sinova, desetogodišnjeg Cyrusa Michaela Christophera i četverogodišnjeg Rowana.

Nakon druge trudnoće 43-godišnja glumica otkrila je da je uživala u tom blaženom stanju 2018., kada je bila trudna s Rowanom, a tada je i uzela pauzu od posla.

image

Claire Danes i Hugh Dancy

DARA/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Uskoro ću nakratko predahnuti od posla i samo biti trudna, čemu se radujem", kazala je tada zvijezda popularne serije "Domovina" (Homeland).

"Čini se kao veliki luksuz, kad sam bila trudna s prvim sinom, radila sam do osmog mjeseca trudnoće, tako da mi je ovo velik dar, imat ću šansu malo odmoriti", kazala je Danes tada.

U ranijim razgovorima je kazala je da je za nju majčinstvo nevjerojatno, a starijeg sina Cyrusa vodila je i na set, kada je snimala seriju "Showtime".

image

Ne kriju sreću zbog prinove

LMJ/SILVERHUB/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"On govori - akcija! Pravo je dijete sa seta. To je jako slatko. Sviđa mu se zbog svih svjetala, to je divno okruženje za dijete. Kao pravi cirkus!", opisala je glumica.

Danes i Dancy sretne vijesti su objavili nakon što je glumica prošli mjesec nominirana za Zlatni globus, za sporednu ulogu u serije "Fleishman Is in Trouble". Također je nominirana i za Critics‘ Choice Award.

Linker
24. travanj 2024 23:00