Fotografija: Instagram

 NICOLA I BROOKLYN BECKHAM
Slatko ili cringe?

Imaju razloga za slavlje: Brooklyn i Nicola obilježili poseban dan

Mladi par uživa u braku - ljubavne poruke podijelili su javno, a pratitelji su im čestitali u komentarima.

Mladi par uživa u braku - ljubavne poruke podijelili su javno, a pratitelji su im čestitali u komentarima.

Slavni par Nicola Peltz Beckham i Brooklyn Beckham redovito dijele svoju ljubav na društvenim mrežama, pa su posljednjom objavom obilježili prvi godišnjicu braka. Uz zajedničku fotografiju, posvetili su si poruke i izrazili sreću.

"Prošla je godina otkako sam se oženio za najbolju prijateljicu - najsretniji sam jer te mogu zvati svojom suprugom, moje si sve i sretan sam što se budim kraj tebe svakoga jutra...", napisao je romantični Brooklyn, a u sličnom tonu Nicola se obratila svom suprugu.

"Volim te i volim što sam tvoja supruga, ne mogu zamisliti život bez tebe", dio je njezine objave koju je ispisala pored obiteljskih fotografija s obitelji Beckham te je svima poželjela sretan Uskrs. Unatoč nekim medijskim natpisima da nije tako bajno između Nicole i Victorije Beckham, obitelji često dijele zajedničke fotografije i poruke kojima ističu ljubav jedni prema drugima.

Par se vjenčao u travnju prošle godine, svečanost je trajala tri dana, a ukupni račun iznosio je oko tri milijuna funti. Nicola je nosila custom made haljinu modne kuće Valentino, što je navodno također izazvalo nesuglasice u obitelji - nasljednica nije željela nositi vjenčanicu koju je dizajnirala Victorija Beckham, dok drugi izvori navode da atelje dizajnerice nije mogao na vrijeme isporučiti gotovu haljinu.

Ipak, više drame odvilo se oko same organizacije ekstravagantnog vjenčanja - na koncu je mladenkin otac tužio planerke vjenčanja i od njih tražio 132.000 funti koje im je platio za polog. Organizatorice vjenčanja Nicole Braghin i Arianna Grijalb su pak podnijele su tužbu na čak 188 stranica. Tvrtka Braghin i Grijalbe "Plan Design Events” angažirana je u veljači 2022., samo šest tjedana prije vjenčanja s 500 uzvanika, a posao je preuzela od slavnog planera vjenčanja Prestona Baileyja, a koji je sporazumno otišao nakon godinu dana rada, jer mu je raspored bio "prenatrpan".

Nakon silne drame, Nicola je u stresu provela cijelo vjenčanje pa je jednom prilikom izašlo u medije da želi organizirati novu svadbu. No, čini se da su godinu dana kasnije zaboravili na sve izazove pa par uživa u ljubavi i sreći, a dan vjenčanja ipak pamte kao najljepši dio života.

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 15:56