uživaju u ljubavi

Imaju razloga za slavlje: Peco objavio video koji je Silviju ganuo do suza

Iza njih je dugo poztnanstvo i suradnja, koja se nedavno pretvorila u ljubav.

Ljubav splitskog glazbenika Marka Pecotića Pece i njegove kolegice Silvije Dvornik izdržala je javnu osudu s kojom su se suočili nakon što je njihova priča izašla u javnost, a ovih dana imaju razloga za slavlje.

Naime, nakon blagdana uslijedio je Silvijin rođendan, koji joj je njen partner obilježio i na društvenim mrežama. Objavio je video s njihovim zajedničkim fotografijama koje su nastale tijekom dugogodišnjeg poznanstva i suradnje, ali i ljubavne veze.

"Sritan ti rođendan, lipa moja...", poručio je zaljubljeni glazbenik uz pjesmu 4 tenora "Sve je tvoje".

Ona mu odgovorila emotikonom koji plače i trima srcima.

Peco je u nedavnom intervjuu progovorio o danima kad je priznao da se zbog nove ljubavi razvodi od supruge Irene te su se on i Silvia susreli s tolikim valom osuda da su deaktivirali svoje profile na društvenim mrežama.

"Najveća je laž da sam ja zvao novinare, novinari su zvali mene. Bilo je tu nekih nejasnoća, vidio sam da će se po novinama potezati nejasnoće. To je bilo presudno da odlučim i kažem – da, razvodim se. Da sam rekao – nemam komentara, i da su oni sad nagađali – tko je, što je, je li Sonja Dvornik, je li Silvia Dvornik, to su milijarde tih priča nepotrebnih. To je moj život i žao mi je apsolutno svih koje sam tim putem povrijedio", rekao je za Radio Dalmaciju.

"Da je ta moja osobna stvar tolike ljude izbacila iz takta... Pisali su komentare bjesomučno, dan i noć. Kad ti pogledaš tu situaciju, da tebi dan i noć u inboks na sve moguće mreže, ne samo meni nego i svima koji su bili uključeni u ovu situaciju, dolaze takve gnjusne poruke, a onda stave svoj status – vjerovati u ljubav, jednostavno mi to ne drži vodu", dodao je.

I Irena Pecotić ovih je dana prvi put progovorila nakon razvoda. Iako je, rekla je, osoba koja oprašta, na pitanje kako se nosi s postupcima onih koji su je razočarali, Irena Pecotić je za Slobodnu Dalmaciju rekla: "Mislim da se s tim postupcima moraju nositi oni koji su nas razočarali. Na nama je da to prihvatimo ili ne".

Linker
02. prosinac 2023 08:44