U ČAST OCU

Ime otkriveno nakon 10 mjeseci: Khloé Kardashian nije mogla odlučiti kako nazvati sina

Kardahianka sina skriva od očiju javnosti, ali čini se kako ubrzo planira prekinuti šutnju i u seriji "The Kardashians" službeno objaviti ime djeteta. Sina je s bivšim partnerom dobila putem surogat majke u srpnju 2022.

Od rođenja sina, Khloé Kardashian tajnovita je kada je riječ o imenu. Dijete koje je s bivšim partnerom košarkašem Tristanom Thompsonom dobila prije deset mjeseci putem surogat majke, Kardashian je skrivala od očiju javnosti. Khloé na društvenim mrežama nikad ne objavljuje fotografije gdje se sinu vidi lice, a tu praksu nije primjenjivala kada je rodila kćer True.

Tabloid The US Sun ekskluzivno je objavio da su Kardashian i Thompson sina nazvali Tatum Robert. Prije rođenja sina, Khloé je isticala kako želi da djetetovo ime počinje na slovo T kako bi odgovaralo imenu petogodišnje kćeri True, no nakon rođenja sramežljivo je skrivala puno ime.

Izvor blizak Kardashian za DailyMail rekao je da se Khloé na nagovor mame Kris Jenner dvoumila između Tatum Robert ili Robert Tatum u čast pokojnom ocu Robertu Kardashianu koji je preminuo 2003. godine. "Neki u obitelji više su naginjali Robertu, jer to odaje počast njezinom tati i bratu. Khloe je trebalo malo vremena da se odluči za ime, ali na kraju je odabrala Tatum Robert, što je u skladu s imenima Tristana i True koja počinju na T”, rekao je izvor.

image

Khloe Kardashian i Tristan Thompson s kćeri na obiteljskom ručku

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kardashian je u emisiji “The Jennifer Hudson Show” objasnila zašto joj je trebalo dosta vremena da odabere dječakovo ime. “Došao je na svijet preko surogat majke, ili rode kako volim reći, i u početku nisam znala kako ću ga nazvati. Željela sam ga upoznati, pa isprva nije imao ime”, rekla je Khloé. Objasnila je i da je čekala do premijere nadolazeće treće sezone “The Kardashians” da se otkrije ime dječaka. Treća sezona trebala bi biti objavljena na Huluu 25. svibnja.

Linker
16. travanj 2024 14:35