Mali lav

Ingrid Divković postala mama i objavila prve fotografije sina

Riječka književnica, nekadašnja stručnjakinja za ljubav u showu Brak na prvu, pronašla je čovjeka svog života, osječkog ekonomista Darija Sedera, i s njim dočekala rođenje sina.

"Majčinstvo do­­življavam poput novog rođenja, druge prilike za život i najčišćeg blagoslova. Naš mali lavić plod je velike ljubavi i sretna sam što moja trudnoća prolazi bez ikakvih komplikacija. Jako sam je željela i osjećam da me usidrila u mirnoj luci. Psihički sam i fizički spremna, dobila sam neku novu jasnoću i osjećaj odgovornosti. Istodobno sam postala jača i ranjivija. Neopisiva je čarolija osjetiti taj slatki "nogomet" u trbuhu i znati da u tebi raste novi život. Nikada se nisam osjećala ovako mirno i spokojno", ispričala je nedavno za Gloriju riječka književnica i kreativna edukatorica Ingrid Divković. Samo mjesec dana kasnije, dragocjene trudničke trenutke zamijenila je onim još vrjednijim - majčinskim. Naime, kako je objavila na Instagramu, 12. kolovoza na svijet je donijela sinčića kojemu je s partnerom, diplomiranim ekonomistom Darijom Sederom, nadjenula zanimljivo ime.

image

Ingrid Divković i Dario Seder

JOSIP CEKADA CROPIX

"Utopit ću se od Ljubavi u tebi, najdragocjeniji Valu našega života. 12. 8. 2022. na svijet je došao naš voljeni sin VAL SEDER i jedino što od ove šarene palete emocija mogu napisati jest - Hvala Ti, zahvaljujući Tebi i mojoj ljubavi tatici Dariju, imam SVE", napisala je sinoć na svom Instagramu pod objavom prve fotografije sina Ingrid Divković.

Podsjetimo, Ingrid je najavila kako rođenje sina planira u Rijeci, gdje planira i zajedničku budućnost s Darijem, s kojim ju je u rodnom gradu upoznala prijateljica. Inače, njezin partner živi u njemačkom gradu Rosenheimu, no imaju i velike zajedničke planove.

image

Ingrid Divković sinčića je donijela na svijet 12. kolovoza

JOSIP CEKADA CROPIX

"Planiramo da se Dario trajno vrati za koju godinu, kad si budemo mogli priuštiti kupnju vlastitog stana u Rijeci. Dotad živim u obiteljskoj kući u Kastvu, gdje imam svoj kat i već sam uredila dječju sobu: sva je u smeđim i bež tonovima, s detaljima u zlatnoj i tamnoplavoj boji", ispričala je Ingrid Glorijinoj novinarki u srpnju ove godine.

Nekadašnja stručnjakinja za ljubav u showu "Brak na prvu" kaže kako se u Darija nije zaljubila na prvi pogled. Bio je to više "susret duša na prvi pogled", a ni udaljenost im nikad nije bila problem.

Linker
22. travanj 2024 15:03