Privatno slavlje

Intimno vjenčanje poznate pjevačice: Sia se udala u vili slavnih talijanskih dizajnera

Otkako se pojavila na sceni i pokorila industriju svojom glazbom, australska glazbenica uvijek je na prvo mjesto stavljala privatnost. Njezino vjenčanje zato je organizirano kao intimna ceremonija.

Glazbenica Sia, koja je u početku karijere najčešće skrivala lice pod velikim perikama, u talijanskom Portofinu prošlog se vikenda udala za partnera Dana Bernada. Intimna ceremonija održana je u raskošnoj vili Olivetta koja je u vlasništvu dizajnerskog dvojca Domenica Dolcea i Stefana Gabbane.

Samo šest gostiju, uključujući mladence, svjedočilo je vjenčanju, no, unatoč maloj i tajnovitoj ceremoniji, 47-glazbenica je odabrala raskošnu čipkanu vjenčanicu sirena kroja i veliki veo. Njezin suprug nosio je smoking bijele boje. Par je razmijenio zavjete među romantičnim svijećama i cvjetnim aranžmanima pastelnih nijansi. Talijanska vila je, inače, poslužila kao romantična kulisa za vjenčanje i slavnom paru - Kourtney Kardashian i Travisu Barkeru, koji oko svog velikog dan, za razliku od Sie, nisu bili toliko misteriozni.

image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Australska glazbenica čuva svoju privatnost dalje od javnosti, pa nije poznato koliko je dugo trajala veza s Danom prije nego što su se odlučili vjenčati. Prošle godine objavila je zajedničku fotografiju, što je i njihova jedina objavljena fotografija. Ovo je drugi brak za pjevačicu koja se krajem 2016. godine razvela od Erika Andersa, nakon dvije godine braka. Prije tri godine, Sia je otkrila i da je postala majka - posvojila je dva dječaka u dobi od 18 godina, a u međuvremenu je postala i baka. Njezina prošlost obilježena je i tragedijom nakon koje se dugo oporavljala. U automobilskoj nesreći u Londonu 1997. godine poginuo je njezin dečko Daniel Pontifex, nakon čega se liječila od depresije, bila je ovisna o alkoholu i tabletama protiv bolova, a razmišljala je i o samoubojstvu. Priznala je kako joj je trebalo šest godina da se oporavi i nastavi normalno živjeti.

image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 05:41