PROFIMEDIA
Kraj glasinama

Ipak nije kraj: Zvijezda ‘Euforije‘ viđena sa zaručničkim prstenom prvi put nakon sedam mjeseci

Nakon mjeseci nagađanja o tome je li zvijezda serije "Euforija" i dalje zaručena, prsten na ruci stao je na kraj glasinama.

Nakon mjeseci nagađanja o tome je li zvijezda serije "Euforija" i dalje zaručena, prsten na ruci stao je na kraj glasinama.

Glumica Sydney Sweeney prvi je put u otprilike sedam mjeseci u nosila zaručnički prsten. Plavokosa glumica sa zaručnikom Jonathanom Davinom viđena je u Cannesu gdje se održava poznati filmski festival, a prsten je uočen tijekom izlaska iz hotela. Sydney je 38-godišnjeg zaručnika držala za ruku i nije skidala osmijeh s lica.

image
PROFIMEDIA

Sydney je posljednji put viđena sa zaručnički prsten u listopadu 2022. i nije ga imala na ruci kada se 28. travnja vratila u Los Angeles u dom koji dijeli s Jonathanom. Tada je Daily Mail pisao da se glumica pri povratku u kući zadržala svega pet minuta i da je Jonathan nije dočekao na vratima niti je otpratio do njezinog auta.

Zaruke Sydney i Jonathana potvrđene su u ožujku 2022. nakon što je glumica uočena s velikim dijamantnim prstenom na prstenjaku.

image
PROFIMEDIA

Mjesecima su kružile glasine o statusu veze Sydney i njezinog zaručnika zbog bliskosti s kolegom glumcem Glenom Powellom tijekom snimanja romantične komedije "Anyone But You". Nije dugo trebalo da korisnici društvenih mreža i strani mediju krenu špekulirati o njihovoj mogućnoj romansi.

Ta su nagađanja postala još glasnija kada je Glen prekinuo vezu s djevojkom Gigi Paris. Međutim, otkrilo se da je par zapravo prekinuo nekoliko tjedana prije cijele pompe.

Glumci nikada nisu komentirali glasine, a u intervjuima su uglavnom pričali o bliskim odnosima s ekipom sa seta i aktivnostima koje su radili dok su snimali film u Australiji.

Linker
27. travanj 2024 04:17