I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA
ipak razvod

Ipak razvod: Nakon samo 2 godine nema spasa braku Ariane Grande

Pjevačica i glumica viđena je u Wimbledonu bez vjenčanog prstena kako se odlično zabavlja u društvu dvoje slavnih glumaca, što je podgrijalo priče da njezin brak baš nije najsretnija zajednica.

Pjevačica i glumica viđena je u Wimbledonu bez vjenčanog prstena kako se odlično zabavlja u društvu dvoje slavnih glumaca, što je podgrijalo priče da njezin brak baš nije najsretnija zajednica.

Nakon što je Ariana Grande na finalnom meču između Đokovića i Alcaraza u Wimbledonu viđena bez vjenčanog prstena kako se zabavlja u društvu glumaca Jonathana Baileyja i Andrewa Garfielda, izvori bliski pjevačici potvrdili su da je došao kraj njezinog braka s Daltonom Gomezom. Američka pjevačica i glumica, prije dvije godine udala se za trgovca luksuznih nekretnina, a već prošlo ljeto počelo se šuškati da njihov brak baš nije na stabilnim nogama.

Par je posljednji put javno viđen u siječnju ove godine, a Ariana Grande u svibnju je na društvenim mrežama obilježila drugu godišnjicu braka njihovom zajedničkom fotografijom uz komentar - Tako ga volim. No na Wimbledonu nije bilo ni njega ni vjenčanog prsten. Ali je zato ona objavila nekoliko fotografija i videa na svom Instagramu gdje se lijepo vidi kako se zabavlja sa svoja dva Wimbledonska mušketira. Njih dvojica su joj prijatelji, a s Jonathanom Baileyem je usred snimanja filma ‘‘Wicked‘‘ koje je trenutno prekinuto zbog štrajka holivudskih scenarista i glumaca.

image

Dalton Gomez i Ariana Grande zadnji put su zajedno viđeni prije šest mjeseci

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Nitko od glasnogovornika para još se nije oglasio, no što god se događalo među supružnicima, očito nije pokvarilo raspoloženje Ariani Grande koja pršti od sreće i veselja.

O vezi između Grande i Gomeza prvi se put počelo šuškati početkom 2020., ali oni se o tome nisu izjasnili sve dok se on u svibnju nije pojavio u glazbenom spotu za pjesmu "Stuck With U", koju je Ariana snimila s Justinom Bieberom. Naime, trgovac nekretninama nekada je bio vrsni plesač, pa se toj profesiji vratio u doba pandemije. Tako su se i zbližili, no kako je pandemija prestala i otvorile su se granice, Ariana sve više izbiva od kuće, i čini se da je to najveća prepreka u njihovoj vezi.

Linker
27. travanj 2024 10:22