držimo fige

Ipak se vraća? Johnnyja Deppa ponovo ćemo gledati u najpoznatijoj ulozi

Iako je njegova kolegica Margot Robbie, koja se trebala pojaviti u novoj verziji ‘Pirata s Kariba‘, rekla da filma neće biti, sada je situacija ipak drukčija.

Glumac Johnny Depp iza sebe ima bogato glumačko iskustvo, no mnogi ga najviše pamte po ulozi šarmantnog pirata, kapetana Jacka Sparrowa u franšizi Pirati s Kariba. Ta ga je uloga obilježila te Jack još i dan danas uveseljava svoje fanove, posebice najmlađe koje posjećuje u bolnicama i u domovima, odjeven u kostim poznatog kapetana.

Parnica protiv bivše supruge Amber Heard, koja ga je optužila za zlostavljanje, koštala ga je brojnih uloga i angažmana, no nakon pobjede na sudu, redatelji i producenti ponovo su zainteresirani za njega.

Već se neko vrijeme šuška da će Depp ponovo utjeloviti Sparrowa, ali u novoj verziji Pirata koja bi trebala biti fokusirana više na ženske likove. Njegova kolegica Margot Robbie, koja bi u filmu trebala imati glavnu ulogu, nedavno je izjavila da od cijele priče neće biti ništa jer je Disney otkazao snimanje filma.

image

Scena iz filma ‘Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja‘.

WALT DISNEY CO. COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

No, prema novim saznanjima stranih medija, Deppu je već zakazano probno snimanje u Velikoj Britaniji sljedeće godine. Depp je glumio piratskog kapetana u svih pet nastavaka, od kojih je zadnji iz 2017. "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales".

Nepoznati izvori su za The Sun otkrili da bi snimanje trebalo započeti u veljači na strogo tajnoj lokaciji te da je radni naslov filma "A Day At The Sea".

"Sve je u ranoj fazi i još uvijek nema redatelja vezanog za projekt. Očekuje se da će Johnny napraviti probno snimanje početkom veljače prije nego što produkcija u potpunosti krene", rekao je izvor te dodao da je za izvršnog producenta imenovan Bruce Hendricks koji je radio na prva tri filma.

"Cijeli projekt je obavijen velom tajne i Disney želi sve držati u tajnosti najbolje što može", kazao je izvor za The Sun. Iako je Depp tijekom svjedočenja u parnici s Heard rekao da neće više raditi s Disneyjem, čak i ako mu ponude plaću od 300 milijuna dolara, možda se naglo predomisli.

Linker
24. travanj 2024 14:53